Tom Cruises attack mot kollegorna: "Gör aldrig någonsin igen"

- 20/12/2020, 17:44

Inspelningarna av Mission Impossible 7 är i full gång, med Tom Cruise i spetsen. Under en dag fick skådespelaren dock nog när han såg två kollegor bryta mot coronarestriktionerna.

Den berömda skådespelaren Tom Cruises tålamod kom till bristningsgränsen under inspelningen av "Mission Impossible 7".

Skrek på personer i produktionen

När 58-åringen fick syn på två personer i produktionen stå närmre än två meter ifrån varandra, gick han lös på dem och hotade med att de skulle förlora sina jobb om de bröt mot restriktionerna igen.

"Om jag ser er göra så igen, så är ni f*cking borta", skrek Cruise i ljudklippet som släpptes exklusivt på The Sun.

Tom Cruise på inspelningen av
Tom Cruise på inspelningen av "Mission Impossible 7". Bildkälla: Andrew Medichini/TT

Noggrann med restriktioner

Stjärnan uppgavs vara dedikerad till att hålla coronaviruset borta från alla i produktionen, då de tidigare behövt skjuta upp inspelningsdagar till följd av att några inom produktionen blivit smittade i Italien.

"Ni kan förklara er för de personer som förlorar sina jävla hem på grund av att vår bransch håller på att stängas ned".

"Inga ursäkter"

Inte nog med den rejäla utskällningen har Cruise även bett alla i produktionen bära mask och varit extremt noggrann med isolering. Enligt uppgifter ska han dessutom ha betalat över fem och en halv miljon för ett kryssningsfartyg där hela produktionsbesättningen kunde avgränsa sig.

"Vi skapar tusentals jobb, era jävlar. Inga ursäkter. Vi stänger inte ned den här jävla filmen. Är det förstått? Om jag ser er igen, är ni borta".