Jasmine Gustafssons första ord om urspårade nyårskvällen

Det var under nyårsaftonskvällen som Jasmine Gustafsson, Agnes Von Corswant och Matilda Bohäll skulle fira tillsammans. Men tydligen ska kvällen inte ha slutat som planerat.


Dokusåpaprofilerna Jasmine Gustafsson och Matilda Bohäll har känt varandra under flera års tid och har umgåtts flitigt privat. Tjejerna var även med i samma säsong av Celebrity Ex on the beach där tittarna fått bevittna tjejernas upp och nedgångar. 

I samma säsong lärde de även känna Agnes Von Corswant. På profilernas instagramstories har man under den senaste tiden kunnat se hur de ätit mysiga middagar, haft filmkvällar och reagerat i varandras Youtubevideos. 

Kvällen började bra med ansiktsmasker och mys. Bildkälla: Youtube

Den nya trion bestämde sig därför att fira nyår tillsammans och det nya året skulle då skålas in hemma hos Jasmine Gustafsson tillsammans med middag och bubbel. Även Diana Baban anslöt under kvällen. Detta kan man se på Jasmines Youtubekanal.

Men kvällen ska inte slutat som planerat. 

Enligt Instagramkontot Exonphspoiler blev nämligen tjejerna ovänner. 

Det hela ska ha slutat med att Matilda och Agnes fick avlägsna sig från Jasmines lägenhet och att Matilda, som egentligen skulle bo hemma hos Jasse, istället fick bo hemma hos Agnes nästkommande veckor. 

"Mellan mig och dom"

Nyheter24 kontaktade Jasmine för att höra om vad som egentligen hände. Men det var en fåordig Jasmine som uttalade sig. 

"Det är för privat", säger Jasmine till Nyheter24. Bildkälla: jasminegustafsson/Instagram

– Helt ärligt så känner jag att det är för privat för att ens gå in på. Det som hände är mellan mig och dom, säger hon.

Men det var någonting som hände?

– Ja men jag vill inte gå in på vad, i respekt mot dom, svarar hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.