Söndag 18 Apr
Stockholm

Detaljen i Kylie Jenners bild chockar svenska följarna

Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: Stella Pictures

Kylie Jenner befinner sig just nu på semester i Mexiko. Och hon hyr ingenting mindre än huset mittemot det som svenska Paradise Hotel spelas in i.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Två säsonger av svenska Paradise Hotel är redan inspelade och i mars är det dags för den första säsongen för i år att dra igång. 

Förra säsongen fick ett abrupt slut efter att Sebastian Månsson och Diana Moseni fått majoriteten av rösterna  för att sedan lova varandra att inte släppa kulan. 

Men trots de tunga orden så valde Sebastian att kasta på 150 000 kronor. Detta gjorde att Diana fick åka hem lottlös medan resten av deltagarna fick dela på resterande 350 000 kronor. 

Diana fick kulan krossad rakt framför ögonen. Bildkälla: Viafree

Men vem vem – kanske kommer Diana tillbaka i någon av säsongerna för en redig revansch

"Är Kylie Jenner med i år?"

Under onsdagen var det många dokusåpa-törstande PH-tittare som fick sig en smärre chock av programledaren Nicole Falcianis Instagramstory. 

I bakgrunden skymtar man huset där svenska PH spelas in. Bildkälla: nicolefalciani/Instagram

I ett hus mittemot huset som svenska Paradise Hotel spelas in så hänger nämligen Kylie Jenner. I bilderna  som Kylie publicerade på sin Instagram (där hon följs av 210 miljoner människor) så kan man skymta PH-villan i bakgrunden. 

Prislappen för att hyra huset? 55 000 kronor natten. 

Michelle Baumann, pressansvarig för programmet berättar för Nyheter24 att det varit många tittare som skrivit in i chock efter Kylies bilder och undrat om hon kommer att medverka i årets PH. 

Men så är alltså inte fallet. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela