Varför är inte Linn och Leksell vänner längre?
Varför är inte Linn och Leksell vänner längre? - Foto: Stella Pictures

Linn Ahlborg: "Därför är jag inte längre vän med Victor Leksell"

Linn Ahlborg släppte nyligen årets första mukbang där hon gick igenom en rad olika ämnen med sina följare. Och ett ämne var Victor Leksell.


Linn Ahlborg har minst sagt haft full rulle det senaste året. Hon gör succé med både parfymer och klädkollektioner men det stannar inte där. Nu har hon även hittat kärleken i Carl Linder och paret mer eller mindre bor tillsammans i Linns lägenhet i Vasastan. 

Linn och pojkvännen Carl. Bildkälla: carllinder/Instagram

Men det var inte allt för länge sedan Linn kopplades ihop med en annan påg, nämligen artisten Victor Leksell. Victors låt "Svag" blev den mest lyssnade i Sverige 2020 och är enda svenska låten som nått över 100 miljoner lyssningar på Spotify.

Victor Leksell. Bildkälla: Stella Pictures

Linn och Viktor umgicks nämligen flitigt under 2018 då se sågs tillsammans under både utekvällar, middagar och hemmamys. Men Linn gjorde det väldigt klart för sina följare att de bara var vänner. Och mer än så blev det inte. 

Under sin senaste mukbang var det några nyfikna följare som undrade hur Linns relation till Viktor ser ut idag. Och hon valde minst sagt att svara ärligt. 

"Om vi är vänner? Nej det är vi inte", säger Linn i videon. Bildkälla: Youtube

– Är du och Viktor Leksell vänner idag? Eh, nej. Vi är inte ovänner eller någonting men vi är inte vänner. Vi har ingen kontakt så det är ju svårt att vara vänner då kanske. Den vänskapen har vi "tappat". Fattar ni, haha, säger Linn i videon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!