Einar har köpt en ny bil – för 1,5 miljoner kronor.
Einar unnar sig!

Rapstjärnan Einárs nya lyxköp – kostade 1,5 miljoner kronor

Rapstjärnan Einár har vansinnigt mycket pengar på banken – och ibland unnar han sig lite lyxshopping. Tidigare i veckan fick kontokortet gå varmt då han slog till på ett rejält dyrt köp.


Det går minst sagt bra för den svenska rapstjärnan Einár, 18. Han är aktuell med sin nya singel "Sätter dom på plats" och räknas ofta till en av de mest spelade artisterna på Spotify – år 2019 hade han 183 miljoner strömmingar på tjänsten. Alltså före både Avicii, Billie Eilish och Ed Sheeran i Sverige.

Han drar in miljoner. I en intervju med Anis don Demina på dennes Youtube-kanal hösten 2019 så berättade den då 17-årige Einár om hur pengaflödet kan se ut.

– 50 000 kronor per en miljon streams. Allt till min mammas konto, sa han då.

Einár, som sedan dess har hunnit fylla 18 år, har tydliga mål med sina pengar. Fastigheter är framtidens melodi.

– Pengar kommer och pengar går. Men jag ska köpa hus och flytta utomlands nån gång. Det ska va som Spanien men inte Spanien. Kanske Kroatien. Jag vill ha bostäder lite överallt i världen, sa han i en intervju med Svenska Dagbladet.

Vrålåk med 600 hästar

Men i veckan var det inte en bostad som stod på inköpslistan. Istället slog Einár till på en ny bil. På Instagram visar stjärnan hur han poserar framför en silvrigt grå Audi RS6:a från 2021.

Einar är nog glad för sitt nya köp! Bildkälla: Instagram/ns1einar

På Instagram skriver återförsäljaren Autoperformante stolt om sin nöjda kund:

"SOLD! När Sveriges favorit Einár väljer att slå till på denna sjuka Audi RS6 blir det självklara valet Autoperformante. Ett stort grattis & ett ännu större tack för en smidig affär. Kör försiktig & varmt välkommen åter"

Bilen är inte någon billig historia – hela 1 449 000 svenska kronor pungade Einár ut för vrålåket, enligt företagets hemsida. 

LÄS MER:

Zara Larssons söta ord till Einár – hyllas av fansen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!