Torsdag 24 Jun
Stockholm

Linus Wahlgrens fina ord till Josefin Caarle: "Kommer aldrig att glömma"

Det är i sin senaste video som Josefin Caarle berättar att hon och hennes vänner nyligen var hemma hos Linus Wahlgren. Han hade då sagt någonting som gjorde henne mycket glad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par dagar sedan som Josefine Caarle, 25, publicerade sin första video efter ett litet uppehåll. Hon berättade då att hon legat på sjukhus då hon haft problem med sina njurar. 

– Jag har gått igenom en riktigt jobbig period nu. Först hela 2020 och sen nu... Jag har i alla fall spenderat tre dagar på sjukhus på grund av problem med mina njurar. 

– Det är mer saker som hänt privat. Jag kan inte prata om allt men jag känner mig så extremt känslig. Det har varit mycket, berättar hon i videon innan hon valde att stänga av. 

Josefin har gått igenom en jobbig tid. Bildkälla: Youtube

Någon dag senare valde Josefin att fortsätta sin video och då berättade hon att hon mådde bättre och att hon kommit igång med att fixa iordning sin nya lägenhet på Östermalm. 

Hon berättade att plugget rullade på och att hon mått bättre av att träffa sina vänner. Och det var så hon gled in på en väldigt specifik kväll de haft tillsammans hemma hos en annan känd person... 

– Jag var hemma hos Linus med några vänner. Det är en killkompis som är skådespelare. Eller ja, ni vet ju antagligen vem det är, Linus Wahlgren

"Min kompis Linus", sa Josefin först. Bildkälla: Youtube

– Och då fick jag hans manus och skulle testa skådespela lite. Jag hade druckit några glas så jag vågade väl slappna av mer. Men han sa faktiskt att jag gjorde riktigt bra ifrån mig. Jag tror ändå att han var ärlig och skulle berätta om jag kunde göra någonting bättre. Men jag blev så himla glad, berättar Josefin. 

Linus Wahlgren, 44, är skådespelare och bror till Pernilla Wahlgren och Niclas Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag kommer aldrig att glömma att han sa så. Tänk om det sitter en skådespelare här, avslutade Josefin. 

Josefin är även god vän med Bianca Ingrosso vars morbror är Linus. 

Läs mer: Därför tog det slut mellan Josefine Caarle och Leo Zuffanelli

Kommentera
Kopiera länk
Dela