Hans Wincent
Var bor Wincent? - Foto: TV4

Så långt ifrån Farmen-huset bor Wincent: "Inte som folk tror"

Hans Wincent är den härlige mannen som kommer rullandes på sin lilla traktor för att titt som tätt besöka farmarna. Men var bor han egentligen?


Varje vecka i programmet Farmen har deltagarna chans att vinna olika saker till hushållet. Det kan handla om allt ifrån boskap till mat, dryck eller andra materiella ting som underlättar livet för deltagarna. 

Personen som kommer med uppdragen samt belöningarna är den härlige karln Hans Wincent

Det var 2017 som Vincent hastigt fick ersätta den dåvarande Farmen-drängen Gutta Andersson efter att Gutta blivit sjuk och tvingats genomgå en avancerad operation. 

Folkets älskade Hans-Vincent. Bildkälla: Cmore

Vincent fann sig snabbt i sin roll och har nu blivit en folkkär profil i Farmen. 

I en intervju med Nyheter24 berättade han nyligen att han utanför programmet arbetar som hovslagare och att ett av hans största intressen är bakning och sin motorcykel. 

Vincent kommer åkandes på sin lilla traktor. Bildkälla: C More

– Jag är faktiskt utbildad bagare men sadlade slutligen om. Nu blir det mest hemmabak för eget intresse. På min Instagram lägger jag upp mycket recept för att visa att bakning inte behöver vara så svårt. Många skriver och säger att de inte får till sin surdeg, då visar jag hur man kan gå till väga på ett enkelt sätt, berättade Wincent.

Men då Vincent ibland dyker upp på en liten traktor i programmet kan ju fråga sig: Hur långt har han egentligen kört? Kan han köra hemifrån eller får han helt enkelt åka en bit innan han sätter sig på traktorn?

– Jag bor faktiskt omkring två och en halv timma därifrån, så man kan säga att det är en bit vilket inte folk tror då många fått för sig att jag bor närmre. Jag bor på en gård tillsammans med min fru i Östergötland. Farmen-gården ligger i Skillingaryd, avslutar han. 

Läs mer: 

Det jobbar Farmen-Wincent med utanför programmet

MC, rödvin och True Blood – vi körde 5 snabba med Farmen-Wincent

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.