Alice Stenlöf och Jireel
Alice Stenlöf och Jireel väljer nu att gå skilda vägar. - Foto: Stella Pictures, Instagram/alicestenlof

Jireel och Alice Stenlöf har gjort slut: "Inte otrohet"

Nu bekräftar Jireel att han och Alice Stenlöf inte längre är ett par. Han berättar att det var han som gjorde slut – och att breakupet inte handlade om otrohet.


Den som följer Alice Stenlöf, 24, på sociala medier vet att hon den senaste tiden inte har varit lika aktiv som vanligt. Hon har även öppet pratat om att hon har mått dåligt. Fansen har spekulerat i om det skulle vara slut mellan Alice och pojkvännen Jireel, 20.

"Jag har haft en vecka där jag knappt rest mig ur sängen, inte ätit eller sovit. Så mina sociala medier har varit tysta. Men jag lever – och jag kommer att må bra igen", skrev Alice på Instagram för drygt två veckor sedan.

Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures.

Jireel gjorde slut 

Nu står det klart att förhållandet mellan Alice och Jireel är över, något han bekräftar på sin Instagram.

– Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa, skriver Jireel på sin Instagram Story.

Han förtydligar även att det inte handlar om otrohet.

– Det är det första man tänker på när det kommer till män, men så var aldrig fallet för oss, skriver han.

Jireel berättar att deras relation nu är över. Bildkälla: Instagram/jireellavia 

Alice och Jireel blev ett par förra sommaren. De fångades då på bild tillsammans under en het semester till Rhodos, och på Instagram la de även ut bilder från samma lyxhotell. 

I september bekräftade Alice relationen genom att lägga ut en bild på paret. Till bilden skrev hon "Han gör mig glad".

Jireel och Alice Stenlöf går nu skilda vägar. Bildkälla: Instagram/alicestenlof
LÄS MER:

Alice Stenlöf om svåra tiden: "Kan inte äta eller sova"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förslaget: Kungliga Operan stängs i fem år

Ozzy och Cher till rockens finrum

2 timmar sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

3 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

idag 04:20
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.