Hanna Fribergs healer påstår sig ha botat 50 människor från corona

- 22/02/2021, 15:28 -

Det är i sin podd "Måndagsvibe" som Hanna Friberg berättar att hennes healer hade corona i tre timmar för att sedan bota sig själv, samt 50 andra människor, från just covid-19.

Hanna Friberg, 23, driver tillsammans med vännen Lovisa "Lojsan" Wallin podden "Måndagsvibe". 

I podden berättar tjejerna om sin vardag i influenserlivets tecken och vädrar däremellan allt mellan himmel och jord. 

Lojsan och Hanna har podden "Måndagsvibe". Bildkälla: Stella Pictures

I ett av tjejernas avsnitt så kom tjejerna in på rådande pandemi och Hanna berättade då om sin healer hon nyligen börjat gå till. Han påstår sig nämligen ha botat både sig själv – och andra från covid-19. Detta var Bloggbevakning först med att uppmärksamma.

– Han påstår sig ha botat sig över 50 personer som haft corona. Han själv ska ha haft corona i tre timmar men botade sedan sig själv. 

– Nu vet ju inte jag ALLS om detta stämmer eller inte. Men detta var vad han sa. Han säger att corona kommer att pågå i omkring fyra år men sedan försvinna. Men enligt honom är det moders jords sätt att rensa upp människor. Det lär ju jävligt deppigt, säger Hanna. 

– Det enda jag vet är att han har gjort sjuka grejer, avslutar hon.

Vem Hannas healer är är fortfarande inte känt. 

Fler influensers har mött stark kritik efter att ha spridit konspirationsteorier kring covid-19 på sina sociala medier. Detta då experter anser att det är skadligt för allmänheten då de når ut till så många på sina plattformar. Mer om det kan du läsa här.