Det gjorde Denice för sina Paradise Hotel-pengar

Denice Melinn Licari är en av årets färgstarka Paradise Hotel-deltagare och efter bara första veckan har hon kommit att bli någonting utav en het potatis bland tittarna.


Denice Melinn Licari, 20, är en av årets färgstarka Paradise Hotel-deltagare och hennes medverkan i årets säsong har inte direkt gått obemärkt förbi hos landets dokusåpaälskare. 

Denice har haft en rungande start i programmet och fått ordentligt med TV-tid. Bland annat så rök hon ihop ordentligt med deltagaren Lisa Sidén och det hela blossade upp till ett vildsint bråk där killarna fick gå in och dela på tjejerna.

Denice Melinn Licari. Bildkälla: Patricia Recourt/Viaplay

Efter veckans bråk med Lisa har hon mött starkt stöd hos sina följare.

Innan sin medverkan har Denice haft en fot i influencer-värden vilket gjort att många redan har koll på vem hon är. Hon har även varit med i en rad olika musikvideos (bland annat i en av svenske hiphoparen Greekazos videos) samt att hon har ett OnlyFans-konto. 

Denice är med i årets Paradise Hotel. Bildkälla: Patricia Recourt/Viaplay

När man som deltagare är med i Paradise Hotel för första gången så får man endera endast en summa för missad arbetstid. Men i enstaka fall kan man även få en extrasumma. Vad det blev för Denice – det vill hon inte svara på. 

Fick du pengar för att vara med?

– Det vill jag inte prata om, svarar hon. 

Ok, men oavsett om du bara fick ersättning eller en extrasumma. Köpte du något speciellt för din PH-lön eller har du generellt någonting du gillar att lägga pengar på?

– Ja, aktier. Det är en investering man ska göra. Klart man köper nån väska här och där, men aktier framförallt, avslutar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!