Farmen final
Daniel vann Farmen. - Foto: C More

Daniel och Linnea i djurkaos efter Farmen-finalen: "Alla hade dragit"

Daniel Tholén vann Farmen Sverige 2021. I en intervju med Nyheter24 avslöjar han nu vad som hände direkt efter finalen efter att kamerorna stängts av.


Det var under söndagens sista avsnitt av Farmen 2021 som den slutliga tvekampen gick av stapeln med Daniel Tholén som vinnare. 

Den sista kampen stod mellan honom och studenten Linnéa Klaar och avgjordes med en frågesport. 

Daniel Tholén vann Farmen Sverige 2021. Bildkälla: C More

I en intervju med Nyheter24 berättar Daniel att han kände både en glädje och lättnad efter vinsten. 

– Allt bara släppte. Jag blev otroligt glad och stolt över mig själv och allt jag hade gått igenom på Farmen. Men mest vart jag nog lättad, berättade han. 

Daniel berättade att det dock var blandade känslor som dök upp i kroppen. Han hade nämligen trivts bra på Farmen vilket gjorde att det även var en viss sorg i att lämna tävlingen. 

"Blev ett sista uppdrag"

Slutligen så var det bara han och Linnea kvar på plats som då stod och väntade in sin skjuts. Kameror, rekvisita, djur, deltagare och människor hade dragit sin kos och kvar var bara Linnea och Daniel – trodde dom. 

– Det var faktiskt en ganska fin grej som hände där på slutet, berättar Daniel. 

– När vi står där och väntar så ser vi att en häst lyckats ta sig ur sin hage. Programmet var ju över och uppdragen slutförda. Så i någon sekund tittade vi bara ner i marken och struntade i hästen. Men snabbt utbytte vi blickar, gav varandra en nick och stack iväg för att locka in hästen till hagen igen, skrattar Daniel. 

– Det var någonting fint över det hela. Det blev som ett sista uppdrag. Det kändes ju fortfarande som våra djur liksom, avslutade Daniel. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.