Khloé Kardashian
En oretuscherad bikinibild på Khloé Kardashian sprids just nu på Internet. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashian försöker stoppa oretuscherad bikinibild

Khloé Kardashian har kopplat in advokater och försöker nu få bort den oretuscherade bilden av sig själv. Men bilden sprids som en löpeld över Internet.


Khloé Kardashian, 36, är en av Hollywoods mest opererade kändisar genom tiderna. De senaste åren har hon gång på gång chockat sina följare med att operera näsan mindre och mindre, rumpan större och större och även förändra läpparnas form på olika sätt.

Hon har även tagit bort fettkuddarna i kinderna och rekonstruerat sitt käkparti. Nyligen väckte Khloé stor uppståndelse när hon visade upp sina nya läppar. Ingreppet hade gått snett och resulterat i att fillermaterialet hade klumpat sig, något som syntes tydligt på flera bilder och videos.

Fansens reaktioner lät inte vänta på sig – kommenterar som "Sorgligt", "Vad har hänt?" och "Det ser så läskigt ut" var bara några av orden som yppades av de oroliga följarna.

Khloé Kardashian visade sina nya läppar i en reklamfilm. Bildkälla: Instagram

Försöker desperat få bort bilden

Förutom skönhetsoperationerna är familjen Jenner-Kardashian även välkända för att retuschera sina bilder väldigt hårt. Därför blev det helt enkelt ramaskri i familjen när en oretuscherad bild på Khloé Kardashian läckte ut på internet.

På bilden, som är tagen för ett par dagar sedan, poserar Khloé i en leopardmönstrad bikini vid en poolkant. Håret har hon i en slarvig knut och i ena handen håller hon sin mobiltelefon.

Till skillnad från alla bilder i Khloés flöde så är bilden inte retuscherad och visar Khloé hur hon helt enkelt ser ut i verkligheten, utan retuscherad hud, bröst, höfter, kurvor, muskler och annat.

Khloé Kardashian vill få bort bilden till varje pris. Bildkälla: Stella Pictures

Något som inte är uppskattat av Khloé – som nu slåss med näbbar och klor för att få bort den oretuscherade bilden från Internet.

Khloé Kardashian har kopplat in sina advokater som i sin tur har kontaktat alla som har lagt ut bilden och hotat med juridiska påföljder om inte bilden raderas omedelbart, skriver Page Six.

– Bilden på Khloé var tagen under en privat familjeträff och en assistent la ut bilden av misstag. Khloé är vacker men det är copyright-ägarens rätt att bilden tas ner. Den var inte menad att publiceras, sa familjens marknadschef Tracy Romulus i ett uttalande.

Så här vill Khloé Kardashian gärna bli sedd. Den här retuscherade bilden la Khloé ut i samma veva som den ofixade bilden spreds på sociala medier. Bildkälla: Stella Pictures.

Besvikna fans på sociala medier

På sociala medier pratas det just nu om hur Khloé desperat försöker få bort bilden.

"Hon ser vacker och normal ut på bilden som de försöker tvinga bort"

"Min Twitter låstes idag för att jag delade den förbjudna bilden på Khloé när hon är oretuscherad. Sjukt hur familjen Jenner-Kardashian kan lyckas få bort bilden men barnporr ligger fortfarande ute"

"Tänk att hota folk och tvinga dom att radera bilder för att de inte är retuscherade. Borde det inte vara tvärtom"

"Jag blir ledsen av hela grejen. Hon ser jättefin ut på bilden, som en riktig människa. Det är sorgligt att se hur långt hon är beredd att gå för att få bort bilden"

"Det är så sjukt hur hon vänder upp och ner på allt för att hon är livrädd för att folk ska se hur hon egentligen ser ut på en oretuscherad bild".

"Dödshot och hets mot folkgrupp är okej på Twitter men gränsen verkar dras vid en bild på Khloé Kardashian som hon inte gillar"

"Jag vet att det finns många Kardashian-fans därute, men glöm inte att det ni ser är det som ni tillåts att se. De har inte perfekt hud eller perfekta kroppar. De vill bara att alla ska tro det"

Journalisten Sophie Ross skriver att flera av de tweets hon skrivit om Khloé och den oretuscherade bilden har plockats bort av Twitter.

LÄS MER:

Nya videon på Khloé Kardashian avslöjar misslyckade operationen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.