Nya mysbilderna – här träffar prins Julian sina bröder

Det är på Instagram som prinsparet nu delat nya bilderna på ett gäng småprinsar som gläds åt att äntligen får träffa varandra.


Den 11 december förra året annonserade prinsessan Sofia och prins Carl Philip att de väntade sitt tredje barn.

I fredags den 26 mars, meddelade hovet att Sverige blivit en liten prins rikare. Julian Herbert Folke, Hertig av Halland.

Prins Julian fotograferad av sin far, Prins Carl Philip. Foto: H.K.H. Prins Carl Philip

– Han var 49 centimeter och vägde 3,2 kilo så det är en helt normal liten person, berättade kung Carl Gustaf under pressträffen.

Men under onsdagen kom det alla väntat på. Prinsessan Sofia och prins Carl Philip valde då nämligen att dela ett gäng mysbilder på när Julian träffar sina äldre bröder – som ser ut att vara stolta som tuppar. 

Gos med lillebror. Bildkälla: prinsparet/Instagram

"Livet har gett mig inte bara en utan fyra vackra prinsar. Ett innerligt tack från oss för alla varma gratulationer i samband med Julians nedkomst", skrev prinsessan Sofia från prinsparets Instagram. 

Nu öser det in kärleksfulla hälsningar från både vänner tills prinsparet och vanligt folk. 

Läs mer: 

Prinsessan Madeleine om bråken med syskonen: "Jättearg"

Så mycket tjänar prins Carl Philip och prinsessan Madeleine


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.