Expertens varning: Meghan är redo att slå tillbaka

Efter flera utspel om hertiginnan Meghan varnas nu Piers Morgan av experten Angela Levin. Hon berättar i en intervju med Talkradio att Meghan gör sig redo att bita tillbaka.


För ett par månader sedan intervjuades prins Harry och hertiginnan Meghan av  Oprah Winfrey. Intervjun skulle komma att skaka om det brittiska kungahuset ordentligt.

Prins Harry och Meghan Markle med sonen Archie. Bildkälla: Stella Pictures

I intervjun så vittnade bland annat Meghan om rasism inom det brittiska kungahuset då de bland annat diskuterat om vilken hudfärg prinsparets barn Archie skulle få. 

Hon berättade även att hon när hon mådde som allra värst hade tankar om att avsluta sitt liv.

Kort efter den uppmärksammade intervjun påstod journalisten och tv-personligheten Piers Morgan i ”Good morning Britain” att Meghan ljög om flera saker. 

Meghan gör sig redo. Bildkälla: Chris Pizzello/Matt Dunham/TT

– Jag tror inte på ett ord Meghan Markle säger. Jag skulle inte tro henne om hon läste en väderprognos, sa han bland annat. 

Uttalandet kritiserades hårt och det hela slutade med att han fick lämna jobbet som programledare. 

Men trots allt rabalder har Morgan fortsatt att hacka på Meghan och kastar ofta ordentliga kängor som menar att det mesta hon säger är osanningar. 

Förutspås bita ifrån

Men enligt den kungliga experten Angela Levin så kommer det inte att dröja länge innan Meghan biter tillbaka. Och det kommer hon att göra med råge, berättade hon för Talkradio.

– Jag tror att  hertiginnans ”aggressiva” jurister arbetar på någonting de kan använda.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!