Här dyker Phillipe Cohen oväntat upp i programmet "Älskar, älskar inte"

Jo, du hörde rätt. Philipe Cohen är med i succéprogrammet "Älskar, älskar inte". Men det är inte på det sätt man tror.


Phillipe Cohen, 26, är minst sagt ett namn på folks läppar just nu. 

Efter att ha varit i en relation med Bianca Ingrosso, 26, sedan många år tillbaka har han nu etablerat sitt eget varumärke där han inte bara skaffat sig en blomstrande matlagningskanal på Youtube, utan nu även ska slå upp restaurangen Ted mitt i Stockholm. 

Cohen har nu gått från Youtube till att bli krögare. Bildkälla: Instatram/Youtube

"Restaurangen kommer att ligga på Grev Turegatan 30 här i Stockholm. Vår ambition är att leverera en kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss", skrev han när han avslöjade nyheten. 

Cohen har även börjat träffa Bianca igen efter ett uppehåll på några månader. 

Syns oväntat till i rutan

Succéprogrammet "Älskar, älskar inte" handlar om ett gäng olika svenskar som förälskat sig i människor som bor utomlands. Mot alla odds lyckas de flytta ihop hos varandra – men det hela blir så klart en blandning av sött och salt då allt inte direkt blir som de tänkt sig. 

I ett av avsnitten får vi se paret Ivan och Hanna vara ute på en mysig middag mitt i centrala Stockholm. De firar att de nu varit tillsammans i hela två år. 

Hanna och Ivan ute på middag. Bildkälla: discovery+

När de sedan ska lämna krogen går de ut på gatan och börjar att promenera bort längst vägen. Men plötsligt dyker ett välbekant ansikte upp – nämligen Phillipe Cohen

Här kommer Phillipe knallandes. Bildkälla: discovery+

Världen är minst sagt liten!

Se klippet i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!