Lördag 8 Maj
Stockholm

Insmugglat föremål har synts till i Robinson – har du sett det?

Som vi alla vet så får deltagarna i Robinson ta med sig varsin personlig sak. Men i år råkade det visst slinka med en liten extragrej.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Årets Robinson rullar minsann på. Några veckor in i programmet  har det bråkats, tävlats, paktats, gråtits och röstats hem folk. Människor har gått vilse, fått avbryta och huggit varandra i ryggen.

Årets Robinson är väldigt dramatiskt i år.

Efter tio dagar med endast blåbär, svamp och fisk som mat så har deltagarnas humör börjat svikta och det har både svurits och skrikits.

Enligt produktionen finns det mindre mat än någonsin i år och omständigheterna är hårdare än de vanligtvis är på Fiji. Detta då vädret är hårdare, blötare, kallare och det finns betydligt mindre mat.

Detta har gjort att två deltagare hittills åkt in på sjukhus efter häftiga krampanfall. 

Smuggelgods 

Som alltid så får deltagarna i år ta med varsin personlig sak. Det är då allt ifrån rakhyvlar, till pincetter, tandborstar och fiskesaker. 

I något av lag syd eller lag nord har det synts till en nagelfil. Har du sett den? Bildkälla: TV4

Men i år så lyckades en av deltagarna även att smuggla in en sak – som tydligen synts till i bild några gånger. 

Och det är ingenting mindre än en nagelfil. 

Enligt  Ina Kokalar, press och PR-ansvarig för Robinson så var det ingen i produktionen som märkte av nagelfilen – innan den syntes till i bild. 

– På något vis måste ju en av deltagarna fått med sig nagelfilen. Den har synts till i bild några gånger vet jag, berättar hon för Nyheter24.

Så nästa gång du kikar på Robinson kan du hålla utkik.

Kommentera
Kopiera länk
Dela