Stockholm

Adam Alsings fru Anette i öppet brev till maken: "Står utan dig"

Det var i april 2020 som den folkkäre Adam Alsing gick bort i sviterna av covid-19. Nu har hans fru Anette Alsing skrivit ett öppet brev om sorgen.


Läs mer

Det var för omkring ett år sedan som den folkkäre programledaren och radioprofilen Adam Alsing gick bort i sviterna av covid-19. Han blev 51 år gammal. 

Adam Alsing vårdades på Södersjukhuset i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.

På sociala medier haglade hyllningarna till den omtyckte kollegan, vännen och familjemedlemmen Adam. 

Nu, ett år senare, har Adams fru Anette Alsing, 54, valt att skriva ett öppet brev till sin make där hon berättar om sorgen och chocken som ännu inte lagt sig. 

"Just nu kan jag kastas tillbaka till den där fruktansvärda dagen då vi fick samtalet från sjukhuset att vi bör komma in. Varenda cell i min kropp slår på och jag flyttas tillbaka i tiden. Det känns lika starkt nu som då", skriver hon. 

Hon vädjar sedan till allmänheten att fortsätta att följa rådande restriktioner då de ska slippa behöva uppleva det hon upplevde. 

"Nu står vi här utan dig i en helt ny värld. Den värld där vi ska fortsätta att finnas utan dig och alla andra som vi har mist. Det är en värld som vi ännu inte vet så mycket om.

Det vi vet däremot är att det är nu som vi måste hålla ut. Vi är så nära nu och vi får inte ge upp och börja leva som vanligt. Risken är för stor och utgången för hemsk. 

Så fortsätt att lyssna på de restriktioner som ges. Ni vill inte vara med om det som jag varit med om. Att mista sin make, bästa vän, älskade, den bästa pappan man kan tänka sig", skriver hon. 

Här kan du läsa det berörande brevet i sin helhet. 

Senaste nytt

Tung Motown-kompositör död

Publicerades: 1 timme sedan

Skådespelare ratas efter skönhetsingrepp

Publicerades: 2 timmar sedan

Original-Wednesday Lisa Loring död i stroke

Publicerades: 3 timmar sedan

Norska arkitekter ritar Göteborgs nya station

Publicerades: idag 04:36

Skådespelaren Annie Wersching död i cancer

Publicerades: igår 22:10

"Puss hej då" får Svenska kyrkans filmpris

Publicerades: igår 21:30

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.