Justin Bieber och Hailey Bieber
Justin Bieber talar ut om drogerna och tuffa tiden med Hailey - Foto: Foto: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Justin Bieber talar ut om drogerna och tuffa tiden med Hailey

Världsstjärnan Justin Bieber öppnar upp sig om drogproblemen och den tuffa första tiden i äktenskapet med Hailey Bieber i en ny intervju. Så mår Justin idag!


Justin Bieber, 27, talar ut om drogproblemen och den jobbiga första tiden i äktenskapet med Hailey Bieber, 24, i ny intervju med GQ. Han erkänner att det ett tag var så illa så hans vakter var tvungna att kolla hans puls när han sov på nätterna för att säkerställa sig att han levde. 

“Det var som att jag hade all denna framgång och jag fortfarande kände: Jag är fortfarande ledsen, och jag är fortfarande i smärta. Och jag har fortfarande dessa olösta problem. Och jag trodde att all framgång skulle göra allt bra. Och för mig blev drogerna ett bedövande medel för att bara fortsätta kämpa.” 

Brist på förtroende mot Hailey 

Justin och Hailey Bieber gick igenom en tuff period. Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

När Justin kollar tillbaka på de mörka dagarna säger han att han hade “tappat kontroll” över sina egna karriärsmål. Han vill höja sin fru Hailey som hjälpte honom genom den jobbiga tiden. 

Han erkänner dock att det första året som gifta var väldigt tufft för paret. 

“Det var brist på förtroende. Det var alla de här sakerna som du inte vill erkänna för personen som du är med, eftersom det är läskigt. Du vill inte skrämma dom genom att säga ‘Jag är rädd.’”

Trots omständigheterna säger Justin att han och Hailey nu jobbar på att “bara skapa dessa minnen för oss, som en familj, som vi bygger dessa minnen med.” 

Justin berättar att han äntligen har något att se fram emot – något som han inte hade förut.

“Jag hade ingen att älska. Jag hade ingen att investera i. Men nu har jag det”  

Vidare i intervjun tackar Justin även sin tro som har hjälpt honom att bli fri från droger och vilja bli bättre. Han verkar i dagsläget vara på fötterna och trivas i sin tillvaron med Hailey!

Justin Bieber uppdaterar ofta härliga bilder tillsammans med Hailey Bieber på Instagram. Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.