Paow var nära vän med Toby.
Paow var nära vän med Toby. - Foto: Viaplay

Därför avslutades vänskapen mellan Paow och Toby Johnson

Paulina "Paow" Danielsson har under ett par års tid varit nära vän med Toby Johnson som i ett avsnitt av Paradise Hotel begick övergrepp mot två kvinnliga deltagare. Nu berättar hon om anledningen till varför vänskapen avslutades.


Det var i Paradise Hotel 2021 som deltagaren Toby Johnson kastades ut efter grova regelbrott.

Mitt framför kamerorna utsatte Toby deltagarna Jennifer Paatere och Annie Dahlberg för övergrepp som är så pass grova att de kan klassas som våldtäkt. 

Han ska bland annat ha stuckit in fingrarna i Annies underliv efter att hon ska ha sagt att hon inte vill ha sex med honom. Material som produktionen valt att klippa bort. 

Toby var vid ett annat tillfälle ensam med deltagaren Jennifer vars behå han drar ner så att hennes bröst blottas, vilket tittarna får se i avsnittet. När hon sedan berättar för de andra deltagarna vad som hänt bryter hon ihop och börjar att gråta, vilket tittarna också får se i programmet. 

Produktionen valde att ta med vad som hände inne på hotellet. Bildkälla: Viafree
I en intervju med Nyheter24 berättade tjejerna vad det var som hände. Bildkälla: Viafree

Många riktade stark kritik mot produktionen efter att de valt att plocka in Toby på nytt i programmet. Han var nämligen med i säsongen 2020 och ska redan där ha uttryckt sig kränkande mot kvinnor. 

"Står inte bakom"

En av de som uttalade sig om det hela var Paulina "Paow" Danielsson. Paow har nämligen varit väldigt nära vän med Toby och under 2020 sågs profilerna umgås flitigt på sociala medier. 

Men tydligen ska vänskapen fått ett abrupt slut efter att Toby dejtat Paulinas bästa kompis Josefine Ottosson. Detta berättar Paow om på sin story. 

Paow är inte längre vän med Toby. Bildkälla: Stella Pictures

– Många av er frågar om jag sett senaste avsnittet av Paradise Hotel, och nej det har jag inte. Jag har bara sett klipp från det, sa hon då och fortsatte: 

– Jag vill väl mest bara säga att jag och Toby inte är vänner längre och hans beteende är ingenting jag står bakom. Att vi inte är vänner har att göra med hur han behandlade Josefin, mer om det får hon ta med er. Men så ni vet, berättade Paow. 

Idag har Toby flyttat till en småstad uppe i Västernorrland.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!