Söndag 9 Maj
Stockholm

Felicia Bergströms gynekolog polisanmäld: "Mår illa av tanken"

Felicia Bergströms gynekolog är polisanmäld.
Felicia Bergströms gynekolog är polisanmäld. Foto: Stella Pictures, Youtube/Felicia Bergström

Felicia Bergströms gynekolog har blivit polisanmäld. I en ny video berättar Felicia mer om polisanmälan – och om den skräck hon själv lever i just nu.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Youtubeprofilen Felicia Bergström, 27, har tidigare berättat om att hon har drabbats av en cysta som sitter på hennes ena äggstock. I sin senaste vlogg berättar Felicia att cystan snurrar sig vilket gör att hennes blod stoppas upp.

– Det gör SÅ ont. Jag har väldigt hög smärttröskel men cystan är jävligt stor. Som en boll. Jag vet inte om den har krympt eller blivit större liksom. Det har varit ett rent jävla helvetes kaos, berättar Felicia.

Felicias ärende har fallit mellan stolarna, och hennes gynekolog är anmäld till polisen i ett annat fall.

– Hon har inte skött sitt jobb. En av dom patienterna hon hade hade alltså cancer vilket tog hennes liv. Och jag är redan så jävla nojig och rädd över vad det är för något som jag har. Jag har fortfarande inte fått veta, det är ingen som har sagt något till mig, berättar Felicia i sin vlogg.

Felicia Bergströms cysta är stor som en boll. Hon vet ännu inte mer om cystan. Bildkälla: Youtube/Felicia Bergström

"Kommer hon att åka dit?"

Hon förklarar att det känns extremt jobbigt att prata om då hon blir väldigt  instabil och gråtfärdig av alla tankarna som bubblar upp.

Att prata om gynekologen är tufft för Felicia. Bildkälla: Youtube/Felicia Bergström

Felicia tillägger att hon inte vet hur utredningen går, men berättar att hon alltså vet att det finns flera kvinnor som har haft problem med gynekologen i fråga.

"Hur funkar rättsväsendet? Kommer hon att åka dit? Jag menar hon har orsakat en annan människas död...mår illa bara av tanken", skriver Felicia till vloggen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela