Måndag 4 Jul
Stockholm

Här är 5 saker du inte visste om Snabba Cash-aktuella Felice Jankell

Félice Jankell
Här är 5 saker du inte visste om Félice Jankell. Foto: Foto: STELLA PICTURES

Snabba Cash-aktuella skådespelerskan Félice Jankell, som spelar Viktoria i serien, föddes in i rampljuset. Hon har två kända föräldrar och en hittills framgångsrik skådespelarkarriär i bagaget. Här är 5 saker du vill veta om Félice!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har barn med H&M-miljardären Nils Tham

Nils Tham och Félice Jankell. Foto: Stella Pictures

Det var i november 2019 som Félice Jankell, 30, blev mamma till sonen Winston. Félice, som är tillsammans med H&M-miljardären Nils Tham, 36, delade då med sig av de glada nyheterna på sociala medier, något som Nyheter24 skrev om här. Det hela gick i rasande fart då paret bara samma år gick ut offentligt med relationen efter att de hade lämnat sina respektive. 

Nils är en av Sveriges yngsta miljardärer då han har ärvt delar av klädjätten H&M. Han är son till Lottie Tham, som är en av företagets största ägare.  

Okända talangerna

Félice Jankell har några dolda talanger! Foto: Stella Pictures

Félice, som är rätt hemlighetsfull av sig, delar inte med sig av mycket privat varken i intervjuer eller på sociala medier. Många vet att hon är skådespelare men inte så mycket mer därtill. Enligt hennes skådespelar-portfolio är Félice även en talang på att dansa, rida och sjunga!

Dotter till Annika Jankell och Thorsten Flinck

Skådespelar-systrarna Félice Jankell och Happy Jankell. Foto: STELLA PICTURES

Félice, som föddes in i rampljuset, har minst sagt gått i sina föräldrars fotspår när det gäller karriärval. Hennes mamma är radio -och tv-profilen Annika Jankell, 59, och pappa är ingen mindre än skådespelaren Thorsten Flinck, 60. Hennes lillasyster Happy Jankell, 27, är även hon känd skådespelerska

Guldbaggenominerad 

2015 medverkade Hedda Stiernstedt och Félice tillsammans i filmen Unga Sophie Bell. Foto: Claudio Bresciani / TT

Félice debuterade som skådespelerska så tidigt som 2005 när hon gjorde rollen som Pia i filmen Percy, Buffalo Bill och jag. Sedan dess har skådespelarkarriären minst sagt rullat på. Roll-listan är lång och hon har synts på teater-scener, i tv-rutan och på lång- och kortfilmer.
Félice spelade huvudrollen i filmen Unga Sophie Bell som 2016 ledde till en Guldbaggegalan-nominering för Bästa kvinnliga huvudroll. På senaste har vi bland annat sett henne i serien Top Dog som rollen Stephanie. Nu är hon aktuell som rollen Viktoria i serie-succén Snabba Cash

Modeintresserad 

Félice på röda mattan. Foto: STELLA PICTURES

Félice har ett stort intresse för mode. Inte minst privat men även inom jobbet när hon ska hitta fram till en roll. I en intervju med ELLE, berättar hon att hon ser sig själv som en kameleont som kan svira om till vilken rollfigur som helst. Därför har hon valt att inte ha mycket tatueringar eller håret färgat i någon utstickande färg. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.