Så gör Robinsondeltagarna när de ska gå på toaletten

Hur gör man egentligen när man ska uträtta sina behov på Robinson-ön?


Årets Robinson rullar sannerligen på och nu har även sidoprogrammet "Gränslandet" dragit igång. Röstas man som deltagare ut skickas man till Gränslandet där man har en chans att tävla sig tillbaka. 

Under förra veckan så blev det även sammanslagning då lag nord och lag syd slog sig samman. 

Ett nytt läger fick byggas upp – vilket även innebar att det behövdes nya ställen för deltagarna "uträtta sina behov". Någonting man tidigare inte fått höra deltagarna prata om. 

Hur går man egentligen på toaletten på ön? Bildkälla: TV4

Nyheter24 hörde av sig till produktionen för att kika hur det egentligen går till när deltagarna i Robinson måste gå på toaletten. 

Kristoffer Muregård, pressansvarig, säger att man med tanke på deltagarnas integritet valt att inte ta med allt för mycket kring hela toalett-procedur. 

– Jag har inga detaljerade beskrivningar över hur deltagarna går på toaletten mer än att de gör det i det fria, berättar han. 

I tisdagens avsnitt då deltagarna bygger diskuterar även Ludvig Andersson tillsammans med de andra deltagarna att det byggts en ny toalett.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.