Torsdag 11 Aug
Stockholm

Så gick det för paren i Älskar, älskar inte

Under våren 2021 fick tittarna genom vått och torrt fått följa med paren i Älskar, älskar inte. Men hur har det gått efter att kamerorna stängts av?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Älskar älskar inte – så gick det sen

Hanna Eguren, 23 och Ivan Kruger, 28

Hanna och Ivan. Bildkälla: discovery+

I det näst sista avsnittet av Älskar, älskar inte får Ivan redan på att hans uppehållstillstånd beviljats. Han och Hanna har sedan dess hunnit att flytta ihop och bor i en tvåa på Kungsholmen i Stockholm. Ivan har fått jobb som snickare och Hanna pluggar och jobbar parallellt.

Thanawarn Chaijumroen, 38 och Mattias Sjöberg, 44

Thanawarn Chaijumroen och Mattias Sjöberg. Bildkälla: discovery+

I skrivande stund bor Thanawarn och hennes två döttrar hos hennes föräldrar i Thailand. Pandemin har sannerligen satt sina käppar i kärlekshjulet – men trots det så spirar kärleken. Innan hon flög tillbaka hann Mattias att fria under nyårsaftonskvällen. Nu inväntar paret besked om uppehållstillstånd så att Thanawarn kan komma tillbaka för att lära sig svenska och försöka skaffa ett jobb och körkort. 

Efter att programmet sänts har hon fått ett hav av meddelande från andra thailändskor i Sverige och hon har funnit många nya vänskaper.

Emma Jagne Karlsson, 23 och Cherno Jallow, 28

Emma och Cherno. Bildkälla: discovery+

Emma och Cherno är upp över öronen förälskade och bor idag tillsammans i Borås. Cherno pluggar svenska och jobbar som bemanningskonsult och modell. 

Micael Sievertsson, 50, och Rebecca Lawals, 32

Micael Sievertsson och Rebecca Lawals. Bildkälla: discovery+

Micael och Rebecca spenderar just nu tid på olika håll – men är fortfarande tillsammans. I programmet fick tittarna se när Rebecca fick avslag på sin ansökan om besöksvisum. Men nu ska de till att försöka igen. Hon har nyligen varit på intervju på den svenska ambassaden i Nigeria så i skrivande stund väntar paret på ett nytt besked. 

Aoi Izumihara, 26 och Nicole Rosén, 25

Aoi Izumihara och Nicole Rosén. Bildkälla: discovery+

Hela säsongen igenom fick tittarna följa Aois försök till att etablera sig på den svenska marken. Han påpekade ofta att han saknade Japan och sin älskade surfing. Någonting som Nicole försökte justera genom att ta med honom till svenskt vatten för att försöka sig på vågorna där.

– Det var härligt men väldigt kallt. Kanske inte riktigt som i Japan, sa han då. 

Aoi sa i slutet att han inte skulle kunna tänka sig att flytta till Sverige, men samtidigt så sa han till Nicoles familj att han snart skulle komma och hälsa på. Nicole sa upprepade gånger under säsongen att hon inte skulle kunna tänka sig att flytta till Japan heller. 

Trots att Nicoles Instagram svämmat över av frågor från tittarna har hon valt att inte svara på frågan om hon och Aoi är tillsammans fortfarande. 

På sin Instagram gav hon även en känga till produktionen. 

"Produktionen gjorde tyvärr en tabbe med att dels ta med för många par och dels för att de har prioriterat helt fel när de har klippt. Det gäller nästan alla par skulle jag säga, att man inte riktigt får lära känna dem för det är rätt hackigt och man hinner nästan glömma vad ett par har gjort i avsnittet för de syns bara i 30 sekunder i taget osv.  Synd men what to do såhär på slutet!", skrev hon på sin story.

Isabella Gunnarsson, 27, och André, 35

Isabella Gunnarsson, och André. Bildkälla discovery+

Veckan efter att sista avsnittet sänts var André och Isabella fortfarande ett par. Men en dag mottog hon ett meddelande på sin Instagram från en kvinna. Kvinnan hade skickat en lista med punkter som är tecken på en osund relation. 

Det visade sig att alla punkter stämde in på Isabella och Andrés relation. Detta gjorde att hon valde att göra slut. 

– Jag såg det inte då men har nu förstått hur osund denna relation var. Han fick alltid allt att vara mitt fel, jag skulle förändra mig och hela min personlighet, jag fick inte prata utan att han avbröt. Jag var inte bra som jag är. Detta fick mig att tveka på vem jag var. Och det känns som ett sånt stort svek mot mig själv, berättar Isabella. 

– Till och med de i produktionen tyckte att han körde över mig. Men det hade inte spelat någon roll vad någon sa till mig då. Jag hade inte lyssnat för att jag var kär. Det har krävts väldigt mycket för att kunna ta det här steget men jag är glad att jag till slut valde att göra slut. 

Tony Björk, 44 och Christy, 21.

Tony Björk har säger att han fortfarande inte gjort ett faderskapstest. Bildkälla: discovery+

Tony har genom produktionen kommenterat att han fortfarande kämpar för att få Christy och dottern Melissa till Sverige. Men något faderskapstest – det har ännu inte blivit av

Sandra Bodmark, 35, och Isayah, 26

Sandra Bodmark och Isayah är fortfarande gifta. Bildkälla: discovery+

Sandra och Isayah är fortfarande gifta och lever på distans. Men efter att kamerorna stängts av åkte Sandra och hälsade på sin make i Tanzania. Hon hoppas nu att han ska lyckas få sig ett turistvisum så att han kan stanna i Sverige över sommaren. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.