Stockholm

Efter avhoppet – Keyyo ersätter Carola i Let's dance

. Foto: TT/Nyhetsbyrån

Det var under tisdagen som Carola Häggkvist bekräftade att hon hoppar av Let's dance. Hon kommer nu att ersättas av Keyyo.


Det var under tisdagen som produktionen kunde bekräfta att Carola Häggkvist, 54, lämnar Let's dance på grund av hälsoskäl. Det gick i början inte fram vad exakt det betydde. Men senare under dagen valde Carola själv att skriva ut två Instagraminlägg till sina följare där hon berättar vad det är som gjort att hon valt att lämna tävlingen. 

Carola tillsammans med sin danspartner Tobias Karlsson. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

"Det är mycket som är på mitt hjärta just nu och egentligen har läkaren ordinerat total vila för mig de närmaste dagarna pga utmattnings syndrom", inleder hon. 

"Hela min själ och kropp har ropat på återhämtning i flera veckor nu men jag har kämpat på trots knä/axel,handleds och ryggskador, hamstrings inflammation, sår mellan tårna och elaka munblåsor som påföljd av utmattning som läkaren tydligt kunde konstatera.När man tappar aptiten och sömnen uteblir för att kroppen går på högvarv. Senast i lördags slog yrseln till och luften tog slut vid några tillfällen att jag inte kunde andas. Vart går gränsen? Hur långt ska man pusha sig?", fortsatte hon. 

Keyyo ersätter

Under onsdagen kunde TV4 bekräfta att Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, kommer att ersätta Carola. Keyyo åkt ut förra veckan efter att ha stått i duell mot Filip Lamprecht.

Keyyo ersätter Carola. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.