Fredag 19 Aug
Stockholm

Anna Book till sjukhus – berättar om operationen

Anna Book
Anna Book tvingades till en operation tidigare i veckan. Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, Claudio Bresciani/TT Bild. Bilden är ett montage.

Artisten Anna Book fick åka in till sjukhus och opereras. Nu berättar hon om den tuffa tiden. – Det är jobbigt att försöka agera som om allt är toppen – när det inte är det, säger Book.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sångfågeln Anna Book, 50, uppdaterar ofta sina fans på Instagram om vad som händer i hennes liv. Både när det gäller framgång och motgång så är Anna alltid ärlig mot sina följare.

Tidigare i veckan så berättade Anna att hon just nu går igenom en svår och känslosam tid. Detta då hon varit tvungen att ligga inne på sjukhus och genomgå en operation.

"Igår genomgick jag en mindre operation – men tro mig, det räckte och känns. Vet att många kommer undra och kanske fråga vidare om det. Men i nuläget är det allt jag vill och kommer att säga just nu. Men jag vill heller inte låtsas som ingenting, för det blir bara oäkta och jobbigt att försöka agera som om allt är toppen – när det inte är det. Hoppas ni kan och vill respektera det", skriver Anna.

Anna Book. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Kan behöva genomgå ännu en operation

Hon berättar att operationen var nödvändig och att hon förmodligen kommer att behöva genomgå en större operation längre fram.

"Nu är jag åter i hemmet efter ett dygn på sjukhus och ska försöka vila så mycket jag kan️. Men det är ensamt när övriga familjen är på sina jobb och skola", skriver hon vidare.

Vi önskar Anna ett snabbt tillfrisknande!


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.