Ex on the beach stoppas
Ex on the beach stoppas - Foto: Discovery+

"Ex on the beach" stoppas: "Inte vad tittarna vill ha"

Efter skandalen i "Paradise Hotel" där Toby Johnson misstänks för att ha utsatt två kvinnor för sexövergrepp så stoppades programmet. Nu går även dokusåpan "Ex on the beach" samma öde till mötes.


Tidigare idag stod det klart att Nent väljer att stoppa "Paradise Hotel". Detta då det deltagaren Toby Johnson har polisanmälts för sexuella övergrepp i dokusåpan. 

Toby Johnson har polisanmälts för övergreppen. Bildkälla: Ali Lorestani/TT Bild

Nu följer andra skandalsåpor i Paradise Hotels fotspår. Även dokusåpan "Ex on the beach" läggs på is, skriver Dagens Nyheter.

"Vi har valt att ställa in den planerade produktionen av Ex on the beach då vi helt enkelt inte tror att det är vad tittarna vill ha just nu," skriver Sanna Gollne, pr-ansvarig på Discovery Networks till Expressen.

Ex on the Beach stoppas. Bilden är från en tidigare säsong. Bildkälla: Discovery+

Castingen inför den kommande säsongen av "Ex on the beach" var i full gång, men den senaste tidens debatt efter Tobys beteende i Paradise Hotel har fått Discovery att tänka om. 

"Vi följer den rådande debatten och valde tidigt att ta upp diskussionen och tog då beslut om att vi inte kommer att genomföra den planerade inspelningen", skriver Gollne vidare till Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!