Magdalena Graaf
Magdalena Graafs hem är totalförstört. - Foto: Jessica Gow/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Magdalena Graafs hem totalförstört: "Kolla övervakningskameran"

Magdalena Graafs miljonvilla i Täby är totalförstörd. Magdalena visar upp förödelsen, och ska nu sätta sig och gå igenom materialet från övervakningskameran.


Det var i mitten av maj förra året som Magdalena Graaf, 45, meddelade att hon skulle separera från sambon Filip Larsson, 46. Paret, som har varit ihop i 10 år, bodde tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Efter uppbrottet gick Magdalenas flyttlass till ett mysigt kedjehus i Stockholmsförorten Täby. I september i fjol berättade Magdalena om husglädjen.

"Måste nypa mig i armen! Jag måste koncentrera mig för att inte hoppa jämfota av eufori och pirr i magen", skrev hon lyriskt i sin blogg och fortsatte:

"Jag ÄLSKAR MITT NYA HUS!! Jag känner en sån glädje att jag vill skrika Ronja-skriket. Väcka mina nya grannar (träffat ett gäng när jag rastade hundarna imorse. Underbara och mycket välkomnande och varma människor".

Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures.

Visar upp förödelsen

Men säg den lycka som någonsin varar. Nu, bara några månader efter att Magdalena gjort sig hemmastadd på den nya adressen, så möts hon av ett hårt bakslag.

På Instagram Story visar Magdalena upp hur hennes hem har blivit totalförstört. Fönsterrutor är krossade, det är glassplitter överallt, prydnadsföremål har slagits sönder, gardiner har rivits ner och mattorna är täckta av brännmärken. I sängen finns det även äckliga fläckar.

Magdalena berättar att det är en av hennes söner som har haft fest i hennes hem. Hon säger inte vem av de många sönerna det är som har bjudit in till partyt. 

– Jävla idioter. Här kan man inte gå barfota på väldigt lång tid och inte heller området runt, mumlar Magdalena samtidigt som hon filmar förödelsen.

– Jag är tacksam över att det inte har börjat brinna här i huset, säger Magdalena och visar hur mattan har använts som askkopp.

Magdalena berättar även att hon nu ska sätta sig och gå igenom övervakningskameran.

– För att se vad det är för pojkar som har varit här på fest i helgen. Sen ska jag sätta mig ner och skriva mejl till deras föräldrar. Så får dom en räkning på posten, säger Magdalena.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

igår 16:09
I "Carina Bergfeldt" berättade Bianca Ingrosso öppenhjärtigt om hur hon var nära att gå in i väggen – något som väckt en hel del reaktioner i sociala medier.