Torsdag 11 Aug
Stockholm

Denice om materialet som inte togs med i Paradise Hotel: "Skrek för livet"

Denice Melinn berättar om en incident som ägde rum under inspelningen av Paradise Hotel. Nu när resten av säsongen inte kommer att visas mer så kände hon för att dela med sig av det hela.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är efter de uppmärksammade övergreppen i årets Paradise Hotel som säsongen nu inte bara pausats från att sändas – utan stoppats helt. Med andra ord kommer tittarna inte att kunna se fler avsnitt av årets säsong. 

På Paradise Hotel Sveriges-Instagramkonto råder det nu kaos, och inlägget där produktionen berättar om stoppet har i skrivande stund över 600 kommentarer som trillat in under loppet av bara ett par timmar. 

Många av deltagarna har också valt att utta sig om det hela. En av dem är Moa Lindgren. Moa bröt ihop i tårar i en live som sågs av flera tusen. 

– Ännu en man som förstört för oss andra. Fyfan vad ledsen jag är. Jag kan inte förstå att det här skulle hända. Jag kommer aldrig att göra det här igen. Det här var min resa i Paradise Hotel. En resa som innehöll så mycket mer än Toby. Vi andra deltagare har gått igenom så mycket tillsammans. Minnen vi hade velat se och uppleva igen genom tv-rutan, sa hon i videon.

Någon som också valt att uttala sig om det hela – det är deltagaren. Denice Melinn. Detta genom att bland annat dela med sig av en del saker som aldrig hann visas. 

"Blev biten så hela benet domnade"

Denice har avslöjat att hon skickades in i tävlingen på nytt efter att ha åkt ut. Under hennes andra del i programmet skulle hon vara med på en Pandoras ask. Men det värsta med det skulle inte bli att grillas under frågestunden. Det hände något mycket värre. 

Denice blir nämligen stucken av en skorpion. Någonting spoilerkontot Exonphspoilerse hintat om i sin frågestund. 

Det var ingen liten skorpion som bet Denice. Bildkälla: denicemelinn/Instagram

"Jag fick en panikattack. Hela benet domnade bort och det kändes som 100 getingstick på foten och innanlåret", skriver hon. 

Det hela slutade med att hon akut fick åka till sjukhuset men allt gick bra. 

Allt som ägde rum under de panikartade minutrarna fångades på film men kommer alltså inte att visas då säsongen stoppats.

"Filmteamet spelade in allt", berättar Denice. Bildkälla: denicemelinn/Instagram


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.