Diskades från Robinson – dessa matvaror hade deltagarna köpt

"Det här är det sjukaste jag varit med om", säger en upprörd Anders Öfvergård i onsdagens avsnitt av Gränslandet. Två deltagare diskas efter att ha blivit påkomna med att smita iväg till Ica Maxi och handla mat. Men vad köpte de egentligen?


Vi är mitt uppe i en spännande Robinson-säsong, där deltagarna kämpar mot regn, rusk och matbrist i de djupa, norrländska skogarna.

Men under onsdagens avsnitt av Gränslandet tog tävlingen en dramatisk vändning. Från ingenstans fick Tova-Sophia, Alexander, Ludvig och Wilma besök av en upprörd Anders Öfvergård. 

Och Anders sura uppsyn hade en bra förklaring. Det visade sig nämligen att två av deltagarna begått grova regelbrott. 

Foto: C More

Handlade för 1 500 kronor

En kväll när produktionen inte var på plats så begav sig Tova-Sophia och den nu utröstade deltagaren Elias iväg till en camping, där de lyckades övertala ett gäng att köra dem till Ica Maxi. 

Över telefon fick de Alexanders fru att swisha 1 500 kronor – och för det kan man ju få en hel del. 

Så vad köpte de egentligen? Det avslöjar Tova-Sophia Aronsson på sin Instagram under onsdagen.

Det här fick de med sig  

När de kommit fram till Haparanda så väntade Elias kvar i bilen medan Tova-Sophia gick in på mataffären tillsammans med två av de nyfunna bekanta.

"Tonfisk, köttbullar, falukorv, pringles, bilar, gott & blandat, gifflar, pannkakor, mjöl, tandkräm och shampoo", skriver Tova-Sophia på sin Instagram att de fick med sig tillbaka till Gränslandet.

Fick lämna omgående

Men smakar det så kostar det. Tova-Sophia och Alexander blev nämligen påkomna, och fick lämna Robinson omgående. 

– Fusk hör inte hemma i Robinson. Därför är det så här, att ni två är diskade. Så nu går vi, ni får lämna Robinson med omedelbar verkan. Det här är det sjukaste jag varit med om, jag förstår inte, säger Anders i programmet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.