Torsdag 24 Jun
Stockholm

Olivia Baldwin avslöjar sanningen bakom tävlingarna i Robinson

Det är under en frågestund som Olivia Baldwin svarade på en rad frågor om Robinson 2021. Bland annat så svarade hon en fråga som många undrat övder angående tävlingarna i programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Olivia Baldwin, 25, är en av deltagarna i Robinson 2021. Baldwin har lyckats hålla sig kvar i tävlingen och har även en hemlig immunitet som de andra deltagarna inte vet om. 

Årets säsong av Robinson har minst sagt rört upp känslor hos tittarna som är mer engagerade än någonsin. På sin Instagram valde därför Olivia att tidigare i veckan hålla en liten frågestund där hon gick igenom en rad olika saker från programmet. 

Hon berättade även att hennes hund är från samma kull som Bianca Ingrossos hund Sami.

"Våra hundar är brorsor", berättar Baldwin på Instagram. Bildkälla: oliviabaldwin/Instagram

"Tyvärr är jag inte kompis med Bianca. Men våra hundar är brorsor så skulle mer säga att jag är en del av Ingrosso-familjen", svarade Olivia sin följare. 

Avslöjar detaljer om tävlingarna

En annan fråga som kom upp var från en tittare som undrar hur deltagarna så snabbt förstår vad de ska göra i tävlingarna. 

Då berättar Olivia att programledare Anders Öfvergård först berättar hur tävlingen går till – men att det sedan finns en tävlingsledare till deltagarnas förfogande. 

"Först går Anders igenom tävlingen lite kort (det ni ser på tv). Sedan får vi en genomgång av en tävlingsledare där vi kan ställa frågor om vi inte förstår", berättar hon. 

"Vi får en genomgång", berättar Olivia. Bildkälla: oliviabaldwin/Instagram
Kommentera
Kopiera länk
Dela