Josie Capllonch har ny pojkvän: "Hoppas det håller"

Det är på sin Youtubekanal som Josie Capllonch berättar att hon träffat en ny pojkvän.


Josie Capllonch, 33, befinner sig i skrivande stund i Tulum, Mexiko. 

Det var för ett par månader sedan som Josie flög sin kos för att hänga i stadens vackra miljöer och jobba med sin OnlyFans. Hon berättade i en tidigare video att hon egentligen skulle åkt till Berlin men att det blev strul med boendet. 

Hon hade då hittat en Facebookgrupp för svenskar som befinner sig i Mexiko. 

– Jag fick kontakt med en supergullig tjej som behöver en inneboende i Tulum. Det finns ingenting jag växer så mycket av som att resa själv så varför inte kände jag mest, berättade hon då. 

Väl på plats visade Josie följarna sin fina lägenhet och hur hon kommer att bo den kommande tiden. Men trots att hon äntligen fått fly Sverige så kände hon sig inte helt hundra. 

– Jag har haft jättemycket ångest de senaste dagarna sen jag kom hit. Jag känner mig ensam och orolig vilket är väldigt vanligt när man reser så här på grund av den stora omställningen. Så om någon där ute gör samma resa så ska ni tänka på att det är helt normalt, berättade hon. 

Josie berättar att man ofta kan känna sig lite ensam första dagarna under en ensamresa. Bildkälla: Youtube
På plats i Mexiko. Bildkälla: Youtube

Men nu tycks det hela ha vänt. 

"Kär"

I sin senaste video berättar Josie att livet mer eller mindre leker, att hon har vänner som titt som tätt kommer och hälsar på – samt att hon skaffat ny pojkvän. 

– Förhoppningsvis så håller det denna gång. Det måste det ju göra, eller? Den som lever får se. Jag är i alla fall superkär, berättar hon i videon. 

– Fortsättning följer kring mitt kärleksliv, avslutar hon. 

"Jag är kär", berättar Josie. Bildkälla: Youtube
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.