Robinson 2021
Dennis Johansson. - Foto: TV4

Det var det första Dennis Johansson åt efter vinsten i Robinson 2021

Dennis Johansson blev vinnare av Robinson 2021. I en intervju med Nyheter24 berättar han nu vad som hände efter finalen.


Det blev en riktigt nervdrypande final av Robinson 2021 när Annki NilssonJoanna Swica och Dennis Johansson gjorde upp om vinsten i en svår hinderbana. 

Dennis startade starkt med en rejäl ledning, men efter ett pussel, som han själv erkänt inte är hans starkaste sida, så kom både Annki och Joanna ikapp. Deltagarna skulle sedan sätta ihop sin egen fackla man sedan skulle få fyr på.

Och det hela hela jämnade ut sig när de alla tre skulle göra upp eld. 

Det sista momentet var att göra upp eld. Bildkälla: TV4

Dennis eld tog sig dock snabbare och det hela slutade med att han lyckades tända sin fackla som han sedan tände den ännu större facklan med, vilket betydde att han kammat hem vinsten. 

Dennis Johansson blev vinnare av Robinson 2021. Bildkälla: TV4

När han insåg att han hade vunnit skrek han ut ett glädjevrål samtidigt som de gamla deltagarna kom och firade hans vinst genom att spruta bubbel och jubla. 

Utöver den vackra statyetten åkte han även hem 500 000 kronor rikare.  I en intervju med Nyheter24 berättar han nu vad han kommer att göra med pengarna och vad som hände efter tävlingen. 

Vad kommer du att göra för pengarna?

– Jag kommer att bjuda in till stor bröllopsfest! Sen kommer vi nog att placera resten av pengarna tills vi kommer på vad vi ska göra, säger han till Nyheter24. 

Vad var det första du åt efter?

– Det blev vinstintervju och sedan fick jag äta chips. Som jag längtat!

Kommer du att lägga pussel med ditt framtida barn eller känner du att du lämnar alla former av pussel bakom dig?

– Haha nej, det får nog bli mitt framtida barn som får lära mig lägga pussel, avslutar han. 

Stort grattis Dennis!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!