Här festar deltagarna loss efter finalen i Robinson 2021

Det var under söndagen som finalen av Robinson 2021 gick av stapeln. Och efteråt blev det en välförtjänt fest utan dess like.


Det blev en riktigt nervdrypande final av Robinson 2021 när Annki NilssonJoanna Swica och Dennis Johansson gjorde upp om vinsten i en svår hinderbana. Finalen sändes på TV4 under söndagskvällen. 

Dennis startade starkt med en rejäl ledning, men efter ett svårt pussel  så kom både Annki och Joanna ikapp. Deltagarna skulle sedan sätta ihop sin egen fackla man sedan skulle få fyr på. 

Och det hela jämnade ut sig när de alla tre skulle göra upp eld. Där låg till en början Annki före de andra. Men på grund av stark vind så fick hon problem. Dennis å andra sidan – byggde som ett litet vindskydd med sina träklossar vilket fick elden att ta sig snabbare. 

Det sista momentet var att göra upp eld. Bildkälla: TV4

Han lyckades plötsligt att tända sin fackla som han sedan tände den ännu större facklan med, vilket betydde att han kammat hem vinsten. 

Dennis Johansson blev vinnare av Robinson 2021. Bildkälla: TV4

När han insåg att han hade vunnit skrek han ut ett glädjevrål samtidigt som de gamla deltagarna kom och firade hans vinst genom att spruta bubbel och jubla. 

– Jag trodde det var kört efter pusslet. Så vann jag. Det känns helt sjukt, sa Dennis då. 

I en intervju med Nyheter24 berättade han att han kommer att lägga en del av vinstpengarna på ett stort bröllop. Han och hans sambo gick även nyligen ut med att de ska bli föräldrar. 

Men några pussel, det kommer det inte att läggas. 

– Haha nej, det får nog bli mitt framtida barn som får lära mig lägga pussel, sa han då. 

Efteråt blev det vinstintervju och en matpaus i form av chips för Dennis. Senare på kvällen blev det stort firande tillsammans med de andra deltagarna. 

William Seth-Wenzel publicerade både videos och bilder på när deltagarna äntligen får festa loss tillsammans för första gången efter tävlingen. 

Och Dennis, han ser minst sagt nöjd ut. 

– Fan vad snygg du är, skrek Ludvig Anderson när en trött men glad Dennis glider in i festsalen.

Se videon från kvällen i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!