Ida Warg avslöjar könet på sin kommande bebis: "Så glad"

Det var på Youtube som Ida Warg och Alexander Pärleros avslöjade könet på sitt andra gemensamma barn. Och det blir en...


Gravida Ida Warg och maken Alexander Pärleros har tagit med sig sonen Elvis och flyttat till Marbella där de köpt hus. Hur länge paret planerar att bo i Spanien har Ida ännu inte svarat på. 

Paret är just nu i full färd med att rodda inför att bli föräldrar för andra gången – och en självklar del om man är influenser är ju en så kallad gender reveal.

Ida och Alexander har nu avslöjat könet. Bildkälla: Youtube

Ida och Alexander valde att spräcka två ballonger var. Den färg som fanns i flest ballonger skulle då avslöja vilket kön bebisen har. 

Men efter att ha spräckt alla ballonger så var resultatet två blå och två rosa. 

Idas vän överasskade då paret med en sista stor ballong och i den var färgen – rosa. 

Paret väntar alltså en liten tjej. 

Stort grattis. 

/
Senaste nytt

McCartneys gitarrist död

Hooja och Stenström till "Musikhjälpen"

1 timme sedan
Hooja blir första gäst när "Musikhjälpen" drar i gång på SVT och i Sveriges Radio nästa vecka. Skogsdisco-duons liveframträdande följs under programmets premiärkväll av Cornelia Jakobs, enligt ett pressmeddelande från SR.

Veckans film och serier – Chalamet som Wonka

2 timmar sedan
Hugh Grant som en Oompa Loompa, Bradley Cooper i lösnäsa och historien om hur prins Williams träffade Kate. Det är några av höjdpunkterna på tv och bio. Här är veckans filmer och serier.

Danyel Couet vinner Kockarnas kamp efter rysare – detaljen avgjorde

igår 21:00
Det var under tisdagskvällen som Kockarnas kamp revanschen avgjordes i TV4 och vinnande ur slutstriden gick Danyel Couet. "Det känns helt fantastiskt", sa han efter att hans namn ropats upp av Pär Lernström.

Här är kändisen svenskarna helst får en julhälsning av – håller du med?

igår 18:21
I en undersökning fick personer svara på vem de helst ville ha en julhälsning. Det fanns en svensk kändis som stack ut mer än andra.

Tyla kommer till Sverige i vår

igår 18:10
Den sydafrikanska sångerskan Tyla Seethal – som slagit igenom stort med singeln "Water" – kommer till Sverige, enligt ett pressmeddelande från arrangören Luger.