Tanja Kallin
I nionde klass var Tanja Kallin med om en olycka där hon fick 16000 volt i sig. - Foto: TV4

Big Brother-Tanja visar upp bilder från olyckan som nästan kostade henne livet

Det var för sju år sedan som Big Brother-vinnaren Tanja Kallin var med om en olycka där hon fick 16000 volt i kroppen. "Tacksam över att vara här".


Tanja Kallin, 22, klev 2020 in i Paradise Hotel där hon minst sagt gjorde succé. Året efter stegade hon in i Big Brother och vann hela schabraket. En miljon rikare kom hon nyligen hem och har de senate veckorna valt att ligga lågt och umgås med vänner och familj ute på landet för att landa i livet på utsidan av BB-huset.

Tanja har inte heller uppdaterat sin Instagram lika mycket, med undantag för sina frukostmackor som av någon anledning tenderar att hamna uppochned på köksgolvet. 

Tanja har varit med i både Big Brother och Paradise Hotel. Bildkälla: TV3

Men under helgen valde Tanja att uppdatera sin Instagram med bilder från en olycka hon var med om för sju år sedan. 

Den hemska händelsen ägde rum på skolavslutningen efter att ha gått ut nian.

– Jag kom åt en tågledning, så jag fick 16 000 volt i mig. Jag klättrade upp på en tågbro, så kom jag åt den. Vi skulle kika på en soluppgång, det var för omkring sex år sen, har hon berättat på sin Youtubekanal.

Tanja blev kvar på sjukhuset under flera månader efter olyckan och ärren efter brännskadan täcker fortfarande halva kroppen. Hon känner fortfarande av smärtor på bröstet och har nästan ingen känsel i ena armen.

"Man blir tacksam över att vara vid liv", berättar Tanja. Bildkälla: Viafree

På sin Instagram skriver hon nu att dessa sju åren varit de mest händelserika någontin och att hon lärt sig att älska sig själv, sin kropp och att leva precis som hon vill. 

"Dom här 7 åren har varit dom mest lärorika åren i mitt liv, lärt mig att älska mig själv precis som jag är, lärt mig att inte ta någonting för givet, lärt mig att leva mitt liv exakt så som jag vill, livet är för skört för att leva det på någon annans vis", skriver hon. 

I kommentarfältet överöser hennes följare henne med kärlek, däribland Bianca Ingrosso, Diana Baban och Lisa Anckarman


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

2 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

3 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.