Efter tabben – Niclas Wahlgren raderade snabbt sin Instagramvideo

Niclas Wahlgren raderade snabbt sin Instagramvideo efter att ha mött kritik av sina följare. Efteråt erkände han snabbt sitt misstag.


Livet rullar sannerligen på för Niclas Wahlgren, 55. 

Niclas som är en riktig skojare har på slutet varit i full färd med att skämta om sin syster Pernilla Wahlgrens, 52, kärlekslycka efter att hon träffat pojkvännen Christian Bauer, 55.

Han har bland annat kommenterat Pernilla och Christians frukost-bilder med skämtsamma ord såsom "Förstår att ni är hungriga", vilket minst sagt gått hem hos Pernillas följare som givit kommentaren många likes. 

Han publicerade senare  en bild på sin nyinköpta värmelampa och passade även då på att klämma in ett litet skämt. 

Vi ska erkänna att det här var aningen kul. Bildkälla: niclaswahlgren/Instagram

"Syrran har skaffat kille. Jag har skaffat infravärme. Båda värmer en kall lördagkväll", skrev han då till bilden. 

Niclas Wahlgren om videon: "Korkat"

Men det är inte bara kärleksskämt som läggs upp på Niclas Instagram. Han låter även följarna hänga med i sin egen vardag, bland annat när han nyligen åkte motorcykel ute i sommarsolen. 

Problemet var bara att Niclas filmade spektaklet och råkade då få med att han åker på en 30-väg – i en hastighet som ser ut att vara betydligt högre än så. 

Niclas körde lite för snabbt på en 30-väg. Bildkälla: Bloggbevakning/Instagram

"Frihetskänslan är total", skrev Niclas till videon, som strax efter publiceraing mötte hård kritik vilket gjorde att han snabbt raderade videon.

Bloggbevakning frågade om han hade någon kommentar på händelsen.

"Det var jäkligt korkat av mig", blev svaret. 

Man lever och man lär. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".