Fredag 30 Jul
Stockholm

Robinson-profilen Tova-Sophia vill skaffa barn via en surrogatmamma

Tova-Sophia
Tova-Sophia berättar om barnplanerna. Foto: TV4

Det är i en intervju med HÄNT som Robinson-deltagaren Tova-Sophia Aronsson berättar att hon är redo att bli mamma.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i Robinson 2021 som svenska folket lärde känna Tova-Sophia Aronsson, 36. Tova-Sophia levererade starkt i tävlingarna men lyckades ändå hamna i det ökända Gränslandet. 

Efter att hon tillsammans med Alexander Chennaoui och Elias Akyol åkt och handlat mat på ICA Maxi slutade resan tvärt då hon och Alexander blev diskvalificerade och fick lämna programmet. 

Tova-Sophia Aronsson. Bildkälla: TV4

På sin Instagram valde Tova-Sophia att beskriva händelseförloppet i detalj för att tittarna skulle förstå att det hela blev en spontangrej. Hon mötte sedan ett starkt stöd av sina följare som sa att det hela bara genererade bra tv. 

Nu vill Tova-Sophia bli mamma

I en intervju med Hänt berättade nyligen Tova-Sophia att hon och hennes pojkvän nu är redo att skaffa barn. Pojkvännen träffade hon två dagar efter att hon kom hem från Robinson men hon har än så länge valt att hålla honom dold. 

Under sin tid på Robinson-ön valde hon att berätta för ett par deltagare om att hon som yngre genomgick en könskorringering. Av den anledningen väljer hon att nu kolla på alternativa vägar till att kunna få barn vilket då lett hennes tankar in på surrogatmödraskap vilket idag är ett väldigt omdiskuterat alternativ. Surrogatmödraskap är enligt lag inte tillåtet i Sverige.

I intervjun med Hänt berättade hon att en surrogatförmedling sett hennes intervju i QX och därefter kontaktat henne. 

– Jag blev kontaktad av en surrogatförmedling då som hade sett min intervju i QX. I den intervjun sa jag att om jag skulle vinna Robinson  så skulle pengarna gå till surrogat. Jag hade haft kontakt med dem innan så hon kände igen mig och så tog vi ett snack förra veckan, säger Tova-Sophia till Hänt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela