Lördag 31 Jul
Stockholm

Peg Parnevik om Filip Lamprecht: "Lyckligare än någonsin"

 Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har gjort slut. Foto: Stella Pictures, Adam Ihse/TT Bild

Nu berättar Peg Parnevik för första gången om uppbrottet från Filip Kaspersen Lamprecht. I podden "Pillowtalk" så pratar Peg mer om vad som hände mellan henne och Filip, och hur hon har mått efter uppbrottet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I mitten av juni stod det klart att förhållandet mellan Peg Parnevik, 25, och Filip Kaspersen Lamprecht, 24, var över. 

Peg och Filip blev ett par år 2017, men relationen kom att kantas av drama, upp och nedgångar, smärtsamma breakups, parterapi och ryktesspridningar.

Under våren dansade Filip och Linn Hegdal sig fram till en vinst i "Let's Dance". Den perioden blev tuff för Peg. 

Linn Hegdal och Filip Kaspersen Lamprecht. Bildkälla: Stella Pictures.

Peg avföljde Filip på Instagram

Dels spekulerades det vilt kring en romans mellan Filip och Linn, något som alla inblandade parter gick ut och dementerade kraftigt.

I samma veva möttes Peg även av mängder av hatkommentarer.

"Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det för dig själv", skrev Filip på Instagram i april. Peg kommenterade då att hon älskade Filip mer än allt. Kort därefter avföljde Peg sin pojkvän på Instagram, och i ett inlägg berättade Peg om sitt mående då.

"Gråter, kan inte ta mig upp ur sängen, äter inte tillräckligt, dricker för mycket, pratar med min terapeut", skrev Peg Parnevik.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Adam Ihse/TT Bild

Peg Parneviks ord efter uppbrottet från Filip Lamprecht: "Vi hörs hela tiden"

I det senaste avsnittet av podcasten "Pillowtalk", som Peg har tillsammans med systern Penny Parnevik, så berättar Peg nu för första gången mer om uppbrottet från Filip Kaspersen Lamprecht.

Peg berättar att hon inte kommer att gå in på detaljer av respekt för alla inblandade.

– Det är bara kärlek. Jag älskar Filip och kommer alltid att göra det. Han känner likadant och vi hörs hela tiden. Det är verkligen ”all good”. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag är lyckligare än någonsin. Jag känner mig äntligen som mig själv. Jag mår bra igen, berättar Peg.

Peg poängterar återigen att det som har hänt stannar mellan henne och Filip. Men oavsett vad som hände så är en sak klar – Peg mådde långt ifrån bra. 

– Det var väldigt mörkt där ett tag. Jag trodde att jag skulle dö. Jag trodde inte att jag skulle överleva den perioden. Mitt liv var över. Jag trodde inte att jag skulle leva tills jag blev 26. Men nu är jag lyckligare än någonsin. På något sätt var det så här det skulle bli. Jag känner mig så lätt och så glad och det är den här personen jag ska vara, berättar Peg i podden.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Peg berättar att hon och Filip kommer att vara vänner livet ut. Bildkälla: Stella Pictures.
Kommentera
Kopiera länk
Dela