Så träffades Viktor Frisk och Andreas Gran: "Då föll jag också"

Det är många som varit nyfikna på vem det är artisten Viktor Frisk har gosat med den senaste tiden. I helgen gick han ut med att det var 43-årige Andreas Gran, som under söndagen svarade på en hel del frågor från fansen.


Viktor Frisk, 26, har äntligen hittat kärleken. Vem det är som fångat Viktors uppmärksamhet gick han ut med i helgen, efter en lång tid av anonymitet – nämligen Andreas Gran.

För att stilla sina följares nyfikenhet valde Viktor att låta Andreas svara på en drös frågor.

Hur träffades Viktor Frisk och Andreas Gran?

En av de första frågorna var en fråga säkert många undrar. Hur träffades kärleksparet egentligen? Andreas gav ett rakt men väldigt gulligt svar:

"På en gräsmatta. Viktor har gräspollenallergi och höll på att svimma. Jag hävdar att det handlar om för hård träning, men Viktor skyller på allergi. Men han var också gullig när han låg helt utslagen. Så då föll jag också."

Hur upplever Viktor Frisk och Andreas Gran ålderskillnaden?

Andreas svarar skämtsamt att ingen av dem är särskilt bra på matte så att för dem spelar det ingen roll.

"Jag älskar honom oavsett siffra efter namnet". Fint!

Ska Viktor Frisk och Andreas Gran flytta ihop?

På frågan om de har planer att flytta ihop, avslöjar Andreas att han faktiskt tog sitt pick och pack och flyttade in hos Viktor dag ett, något han kallar för sitt "bästa beslut i livet".

"Nu letar vi nytt boende tillsammans. Viktor kräver jaccuzzi. Typiskt kändisar"

Har Andreas Gran barn?

Andreas har själv inga barn, men nämner i frågestunden att hans syster har tre barn och att han hoppas på att få ge de barnen fina kusiner i framtiden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!