Sebastian, Julia och Simon
Bachelor-killarna och Bachlorette - Foto: Linus Bokhesuis/TV4 - TV4 - TV4/pressbild

Hemligheten Julia Franzén fick veta innan Bachelor-killarnas sista ros

Årets Bachelorette Julia Franzén avslöjar i en intervju med Nyheter24 hur hon och Bachelor-killarna träffades innan killarnas sista dejt. Nu avslöjar Julia vad de kände inför valet "De var kär i båda två".


Julia Franzén, 31, är Sveriges första Bachelorette på 10 år. Du kanske känner igen henne från Robinson 2020, där hon krigade sig fram till finalveckan. Nyheter24 träffar Julia Franzén över ett videosamtal för att ställa frågor om den nya säsongen. 

Julia Franzén Foto: Stefan Jerrevång/TT

Hur blev Julia Franzén årets Bachelorette?

Just nu arbetar Julia som personlig tränare, influencer och livscoach. Hon driver också ett större projekt, det är ett hälsocenter som fokuserar på både kropp och själ. 31-åringen förklarar att hon har “levt livet”, och att det enda som fattas är hennes blivande make. Men det var inte Julia som sökte till Bachelorette, utan Bachelorette som sökte upp henne. 

– Vill du bli Bachelorette så gör vi en Bachelorette, berättar Julia att produktionen frågade.

– Det kändes så självklart, för jag var singel, jag har levt livet och det sista som fattas är min framtida man.

Julia Franzén Foto: STELLA Pictures/Roja Studios

Träffade Bachelor-killarna innan deras sista dejt

Julia berättar att hon aktivt följer Bachelor-killarna Simon Lindström och Sebastian Martinsson på Instagram, men inte har följt årets säsong.

– Jag skäms, men jag kollade första avsnittet, berättar Julia och fortsätter,

– Jag borde kolla på det, men jag ska kolla ikapp.

31-åringen berättar att hon har pratat med Simon och Sebastian under inspelningen av Bachelor. Julia och Bachelor-killarna bodde nämligen på samma hotellområde under inspelningarna.

– När de gick in till sitt hotellrum så kunde vi ses när vi gick förbi varandra och då stoppade vi och pratade lite.

Bachelor-killarna var på väg till sina sista dejter och berättade att de inte visste vilken tjej de skulle välja, eftersom de var kär i båda två. Men Julia tyckte att det var svårt att föreställa sig att vara kär i två personer samtidigt. Detta var något som senare även hände henne. 

– Det fick jag äta upp, för det kan man verkligen vara, berättar Julia och fortsätter.

– Jag var verkligen kär i flera samtidigt.

Se hela intervjun i spelaren ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.