Tisdag 7 Dec
Stockholm

Julia Franzén svarar på vad som hände med hennes assistent

Julia och hennes nya assistent
Julia och hennes nya assistent. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4 & Screenprint från Julias Instagram @juliafranzen.se

I sin senaste frågestund svarar årets Bachelorette Julia Franzén, på varför hennes nya assistent försvunnit från hennes sociala medier.
– Vad hände med din assistent?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nu är årets Bachelorette i full rullning och den som söker kärleken hos 17 singelkillar är Julia Franzén, 31. Julia är dessutom den första Bacheloretten på 10 år. Du kanske känner igen henne från "Robinson 2020", där hon kämpade sig hela vägen till finalveckan. 

Säsongen har precis dragit igång, men vi har redan sett massor med kärlek, drama och bråk. I en intervju med Nyheter24 berättar Julia att ingen Bachelor någonsin har hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här.

Killarna i Bachelorette Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Julia Franzéns 51 punkter långa kravlista på sin blivande assistent

När Julia sökte sin assistent använde hon en 51 lång punktlista, med arbetsuppgifter som assistenten förväntas utföra. Bland dessa punkter fanns en morgonrutin på 8 steg, som inkluderade att väcka Julia, fylla hennes vattenflaska och sätta på hennes morgonmusik. Detta var Aftonbladet först att rapportera om. Läs mer om det här.

Julia Franzéns nya assistent är...

Det var en tjej som nappade på punktlistan och fick jobbet som Julias assistent. Hennes nya assistent heter Kajsa och det tog inte lång tid innan hon syntes på Julias sociala medier. 

Julia och Kajsa Foto: TV4 & Printscreen från Julias Instagram @juliafranzen.se

Var har Julia Franzéns assistent tagit vägen?

De senaste dagarna har Kajsa inte synts till på Julias sociala medier, och hennes följare undrar varför. Julia svarar på alla frågetecken i sin senaste frågestund på Instagram. 

Printscreen från Julias Instagram @juliafranzen.se

Julia berättar att assistenten numera arbetar mycket på distans. Det är anledningen till varför Kajsa inte har setts till på hennes sociala medier.

Kommentera
Kopiera länk
Dela