Stockholm

Diana Baban om Ben Mitkus uttalande: “Det är helt sinnessjukt!”

Ben Mitkus och Diana Baban.
Ben Mitkus och Diana Baban i konflikt angående relationen till Jasmine Gustafsson. Foto: Instagram/benmitkus och Instagram/dianababan

Efter Ben Mitkus och Diana Babans plötsliga uppbrott i september tidigare i år, har det före detta paret nu rykt ihop på sociala medier.
– Det som dragits upp stämmer inte, säger Diana angående Bens påstående.


Läs mer

Ben Mitkus pratar i sin senaste Youtube-video om att han brukar uppfattas som en väldigt flörtig person. Han berättar då om en händelse när både han och Jasmine ‘Jasse’ Gustafsson var på Idols efterfest för några år sedan. 

– Jag gick fram till henne och sa “Shit, vad du är vacker i din klänning”, säger Ben. 

Han berättar hur Jasmine Gustafsson några dagar senare bjuder hem honom till sig. Enligt Ben märks det tydligt att Jasmine hade ett intresse för honom. Men väl hemma hos Jasmine Gustafsson befinner sig även Diana Baban

– Sedan öppnades mina ögon för Diana och jag började hänga med henne. Jasse blev jätteförbannad, beskriver han. 

Ben Mitkus menar att den här händelsen är anledningen till att Diana Baban och Jasmine Gustafssons vänskap förstördes, och hur de var ovänner i ett helt år. 

Ben Mitkus och Diana Baban gjorde slut i september tidigare i år. Foto: Instagram/dianababan och Youtube

Diana Baban säger ifrån: “Sluta!”

Diana Baban ger svar på tal på sin Instagram och berättar att hon och Jasmine Gustafsson tappade kontakten på grund av andra anledningar. Konflikten hade alltså ingenting att göra med att Ben kommenterat Jasmines klänning, eller att Ben fick upp ögonen för Diana och inte för Jasmine. 

– Vissa gillar att ha ett privatliv och behöver inte göra pengar och visningar på allt drama som händer i ens liv, så varför vi tappade kontakten behöver inga andra än vi veta, säger Diana och slänger iväg en känga till exet Ben Mitkus. 

I en video på sin Instagram-story fortsätter hon sätta ner foten.  

– Det låter helt sinnessjukt. Sluta! Jag vill bara ha peace, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.