Stockholm

Julia Franzéns mystiska händelse under utekvällen: "Har vi blivit knäppa?"

Julia Franzén var med om något riktigt konstigt under utekvällen i Marbella.
Julia Franzén var med om något riktigt konstigt under utekvällen i Marbella. Foto: Duygu Getiren/TT

För de som följer årets Bachelorette på sociala medier vet att Julia Franzén nyligen rest tillbaka till Marbella igen. På Instagram berättar hon nu om en väldigt märklig händelse som inträffade under en utekväll.


Läs mer

Julia Franzén är Sveriges första Bachelorette, och ingen har väl undgått hennes äventyr och sökande efter kärleken i tv-rutan.

31-åringen, som även tog sig långt i programmet Robinson, bor vanligtvis i Marbella. På senaste tiden har hon haft en hel del hemma i Sverige, varpå hon tog en "snabbvisit" hem till Marbella.

Under en kväll gick hon ut och åt middag med några vänner, för att sedan ta sig ut för att dansa med sin vän Camilla – men kvällen gick inte helt som de tänkt sig efter en, minst sagt, mystiskt företeelse.

"Har vi blivit knäppa?"

Händelsen ägde rum på klubben Mosh i Marbella. Julia stod i en trappa med sin vän Camilla och tar bilder med en iPhone 12 Pro, en mobiltelefon Julia använder istället för sin vanliga när hon är ute på galej.

– Så står vi och tar bilder, kollar på bilderna, och sen bara poff! Så är min telefon borta. Alltså, det var det sjukaste, säger en förvånad Julia i Instagram-storyn.

Vännerna tittade på varandra och kom överens om att de nyss hade stått och tittat på bilderna, för att sedan inte hitta mobilen sekunden senare.

– Vi bara... Har vi blivit knäppa?

Mobilen hade stulits

Julia och Camilla försökte både ringa och hitta telefonen via apple-ID och funktionen "hitta min iPhone", men eftersom Julia inte kunde sitt inlogg var hon tvungen att åka hem.

Väl hemma lyckas hon med inloggningen och ser att hennes mobiltelefon är en timme bort – och därmed stulen.

– Så jävla sjukt! Vilken konstig kväll, avslutar Julia och skrattar.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.