Torsdag 26 Maj
Stockholm

Julia Franzén om Felixs svek: "Han ville ha hämnd och revansch"

Det är drama även efter kamerorna stängdes av...
Det är drama även efter kamerorna stängdes av... Foto: Robert Jadenfeldt/TV4, Bachelorette/TV4

– Han såg sin chans att få upprättelse efter att jag förnedrat honom i programmet. Han hade fått sin revansch. The Bachelor hade fått sin Bachelorette, skriver Julia.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Man kan lugnt påstå att dramat inte var över efter att kamerorna stängdes av i slutet av Bachelorette... Det hade bara börjat.

Julia Franzén, vars sista ros gick till Jesper Guldbrandsen, valde efter programmet att avsluta relationen med Jesper och lade alla sina kort och energi på finalisten Felix Almsved, som blev lämnad på altaret av Julia.

Felix Almsved. Bildkälla: TV4/Bachelorette

Erkände att Julia var kär i Felix

Julia har sedan dess meddelat att hon och Felix träffas och att hon är lite kär. Tillsammans har de befunnit sig på hotellrum, på restauranger och hemma hos Felix. Innan de skulle bli intervjuade av TV4 fick de frågan om de fortfarande träffas, vilket de båda var överens om att de gör.

"Spelat på mina känslor"

I en story på Instagram berättar Julia om vad som hände mellan henne och Felix när nyheten om att de träffas väl var ute i det offentliga:

"När vi gjort våra gemensamma framträdanden och han fått sina 25 000 nya följare och potentiella PT-klienter vänder allt. I hans egna intervjuer ljuger han och säger att vi inte ses eller har setts, vi dejtar absolut inte och alla tror ännu en gång att jag har gjort en PR-kupp som stackars killen inte är med på", skriver Julia och menar att pussas, ses och mysa anses som en dejt för henne.

Julia berättar allt på sin Instagram. Bildkälla: Instagram

"Jag får en chock. Han förminskar och avslutar vår relation i media och jag känner mig så fruktansvärt dum, lurad och utnyttjad. Nu fattar jag att han bara ville vinna och ha hämnd och revansch. Är väldigt besviken och ledsen. Han har bara spelat på mina känslor".

"The Bachelor hade fått sin Bachelorette"

Julia menar att Felix såg sin chans för upprättelse efter att hon lämnade honom utan sista rosen vid altaret.

"Han hade fått sin revansch. The Bachelor hade fått sin Bachelorette, tagit tillbaka sista rosen och vunnit tävlingen."

Hon menar att hon, sedan de börjat träffas igen, försökt lära känna Felix mer djupt. Men enligt Julia har han bara fortsatt vara bitter och besviken för att ha blivit bortvald till förmån av Jesper Guldbrandsen.

"Han har hållit det här vid liv och ville ställa upp i gemensamma intervjuer för att sedan få dumpa mig offentligt som en hämnd och få lite mer följare. Hans hämnd ska vara att dissa mig."

Felix dejtade fler samtidigt

Julia fortsätter berätta att hon sedan ska ha fått otaligt många meddelanden från tjejer, som även de haft kontakt med Felix på ett eller annat sätt samtidigt som hon dejtade honom. Många av dessa menar att Felix bara var ute efter att dejta någon offentlig.

"Jag fattar att det finns tjejer han är rädd för ska få reda på att vi träffats, att det är någon han döljer sanningen för. Han ljuger och förvränger saker i intervjuer och poddar. Inga kärleksfulla ord utan bara massa skit om mig och får alla att tro att jag försöker få till ett PR-förhållande."

Julia åkte till Bachelorette för kärleken

Hon avslutar sin text med att berätta att hon faktiskt åkte dit för kärleken, men att hennes prins förvandlades till en groda när hon kysste honom.

"Så här står jag nu med mitt blödande hjärta i handen. Utblottad och förnedrad. Ledsen och lurad."

Hon avslutar med att med glimten i ögat skriva att det känns som att hon gått en intensivkurs i att dejta killar, och att hon inte kommer ge upp på kärleken.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela