Heidi Skedebäck och Peja
Heidi öppnar upp sig om hur relationen ser ut idag. - Foto: TV4/Bonde söker fru

Heidis nya avslöjande om relationen till bonde-Peja: “Själslig kontakt”

En av deltagarna som väckte starkast känslor hos Peja i årets Bonde söker fru var Heidi, och hon chockade alla när hon lämnade gården frivilligt. Nu berättar Heidi om hur deras relation ser ut idag, i en intervju med Hänt.


Vi har under hösten fått följa Pär Eric "Peja" Nilssons, 63, jakt på den stora kärleken i årets upplaga av Bonde söker fru. 

Pejas resa kulminerade ut i en rafflande upplösning, där han skickade hem båda finalisterna Camilla och Benita. Men en av de mest passionerade relationerna som uppstod under sommaren var med deltagaren Heidi Skedebäck

Heidis chockerande besked – lämnade gården

Bonden Pejas tid i årets Bonde söker fru var allt annat än spikrak och tiden på gården var sannerligen en känslomässig berg- och dalbana. Heidi blev under sommarens gång svartsjuk ett flertal gånger och Peja hade fullt sjå med att hålla alla på gården nöjda. 

När det började närma sig slutet valde Heidi att lämna gården frivilligt, då hon inte kände att Peja besvarade hennes känslor fullt ut. Det fick både tittarna och Peja själv att tappa hakan. 

– Hon var ju en favorit, sade Peja. 

Heidi lämnade Peja med några väl valda, känslosamma ord. 

– Men jag ska aldrig glömma dig. Du ska veta att jag verkligen älskade dig, sade Heidi till Peja innan hon åkte från hans gård. 

Här lämnar Heidi gården. Foto: TV4

Så ser Heidi och Pejas relation ut idag 

Heidi har tidigare berättat för Nyheter24 att hon och Peja fortfarande har en nära relation efter programmet spelades in. 

“Peja och jag är goda vänner, vi håller kontakten via facetime. Men mina känslor för honom är enbart vänskapliga”, skrev Heidi till Nyheter24. 

Heidi och Peja hade en passionerad stund i ladugården. Foto: TV4

"Själslig kontakt"

I en intervju med Hänt berättar Heidi nu att hon fortfarande har en nära kontakt med Peja, även idag. 

– Vi har ju fått någon slags konstig själslig kontakt, vi är ganska lika som personer. Vi ser något hos varandra, själsfrände på något plan, fast det är vänskapligt då. Vi har inte träffats på ett halvår, attraktionen övergick till en vänskap, berättar hon för Hänt.  

Heidi förklarar att de har en lugn, trygg och stabil vänskap som hon trivs väldigt bra med. 

– Han tycker om mig som jag är. Jag tycker det är intressant att höra arbetet på gården, och hur han ser på livet och universum. Det är givande för mig att ha honom som vän, säger hon till Hänt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.