Tisdag 24 Maj
Stockholm

Margaux Dietz om svåra bröstoperationen: “Blödde massor”

Margaux Dietz
Margaux Dietz har nu genomgått sin brådskande bröstoperation. Foto: Youtube/Margaux Dietz och Stella Pictures

Margaux Dietz har varit öppen med att hon brådskande måste ta ut bröstimplantaten som hon satte in för tio år sedan, då de kan vara cancerframkallande. Nu har hon genomgått den svåra operationen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i en Youtube-video som Influencern Margaux Dietz, 31, nyligen berättade att hon för ungefär tio år sedan genomgick en bröstförstoring. 

Hon berättade därefter att hon nu brådskande måste ta ut dem. Implantaten hon har i kroppen har nämligen visat sig kunna vara cancerframkallande. Något som har oroat Margaux enormt och hon är upprörd över att ingen har hört av sig och varnat henne, eller kallat henne någonstans. 

Foto: Youtube/Margaux Dietz

Och nu var det dags: implantaten skulle äntligen ut. 

Margaux gick idag igenom operationsdagen timme för timme på sin blogg. Och det lät minst sagt rejält påfrestande. 

“Fick en kanyl i armen, höll på att kräkas och svimma (klarar verkligen inte av det). Från då till 09.25 trodde jag att jag skulle balla ur för att jag mådde skit över kanylen i armen”, skriver Margaux på sin blogg. 

"Det var en väldigt svår operation"

När det sedan var dags att sövas inför operationen beskriver hon att nerverna verkligen spökade. 

“Jag var väldigt rädd här och funderade på om det verkligen var nödvändigt att lägga sig under kniven och fick påminna mig själv om kapsellbildningarna”, berättar Margaux. 

Men allt verkar som tur är verkar ha gått väldigt bra, och en hon beskriver hur hon var väldigt trött men stolt över sig själv. 

"Omkring 20.00 kom doktorn och berättade vad som hänt. Det var en väldigt svår operation med massor med ärrbildningar och jag blödde massor så det var tufft att höra", skriver hon. 

"Så vidrigt"

Hon berättar hur hon är väldigt nöjd med läkaren och med kliniken, och betonar hur viktigt hon tycker det är att vara noggrann att man genomgår sådana ingrepp på pålitliga ställen. 

Men även om allt har gått bra var det en plågsam natt i sjukhussängen då hon var väldigt stel och bara kunde sova på rygg. 

”07.20 plockade dom bort mina påsar som jag haft kopplade till brösten sedan operationen. Det var såååå vidrigt, slangarna satt typ tio centimeter in i brösten så det kändes som att någon grävde i kroppen i typ tre sekunder på varje sida. Jag mår illa bara jag tänker på det.”

Kommentera
Kopiera länk
Dela