Stockholm

Här är alla män som Camilla Läckberg har barn med

Camilla Läckberg har barn och bonusbarn med tre pappor.
Camilla Läckberg har barn och bonusbarn med tre pappor. Foto: Stella Pictures

Camilla Läckberg har fått med sig flera barn och bonusbarn från flera förhållanden. Nyheter24 benar ut vem som är förälder till vem.


Läs mer

Succéförfattaren Camilla Läckbergs, 47, och MMA-fightern Simon Skölds, 34, nu över sju år långa kärleksrelation har nog knappast undgått någon. 

Sammanlagt har Camilla Läckberg varit gift tre gånger. Innan relationen till Simon Sköld inleddes var hon gift med tv-polisen och Robinson-vinnaren Martin Melin, 54, och tillsammans bildade de ett omtalat kändispar innan de gick skilda vägar 2013. 

Dessförinnan var deckardrottningen gift med Micke Eriksson; en relation som sträckte sig ända från studietiden vid Handelshögskolan i Göteborg. Karriären kom dock i vägen för relationen och paret skilde sig i anslutning till boksläppet av "Olycksfågeln", 2006.

Här är papporna till Camilla Läckbergs barn

Från sina många förhållanden har Camilla Läckberg fått med sig flera barn och bonusbarn. Men vem är egentligen förälder till vem? 

Sina äldsta barn Wille, 19, och Meja, 17, fick Camilla Läckberg från sitt första giftermål med Micke Eriksson. 

Åren med Martin Melin resulterade i sonen Charlie, 11, men även bonusbarnen Fanny, 18, och Felix, 14 från Martins tidigare äktenskap med Christina Melin, 44. 

Camilla Läckberg berättar i säsongspremiären av “Svenska Powerkvinnor” att hon, trots skilsmässan, fortfarande betraktar dem som sina bonusbarn. I avsnittet firar familjen Fannys 18-årsdag med glada miner. 

I sitt nuvarande förhållande med Simon Sköld har Camilla Läckberg dottern Polly, 5. 

Så är relationen mellan Martin Melin och Simon Sköld

Även om relationen till ex ofta är infekterad, verkar den moderna familjekonstellationen gå som smort för Camilla Läckberg. Hon berättar i avsnittet att hennes senaste ex Martin Melin och maken Simon Sköld kommer mycket bra överens.

– De hamnar i ett hörn ofta och sitter och och snackar och sådär, säger hon glatt. 

Camilla Läckberg menar att hemligheten bakom hur hon har så goda relationer med sina ex är att hon är ganska prestigelös. 

–  Huvudsaken är att det funkar, sen hur man gör saker det är inte så himla noga. 

Camilla Läckberg ryter ifrån

Camilla Läckberg tycker att det blivit en norm att vara osams när man skiljer sig och att man ska hata sitt ex nya partner. 

– Det som vi gör anses konstigt. Att vi faktiskt kan vara i samma rum, att vi kan fira högtider tillsammans, att vi kan skratta ihop och att barnen kan känna den tryggheten, säger hon.

Hon tycker att flera ska anamma samma förhållningssätt och ryter ifrån:

– Jag tycker att vuxna människor borde skärpa sig och tänka mer på barnen och sluta vara själviska. Och faktiskt göra sitt bästa för att komma överens.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.