- Foto: Stella Pictures/Instagram/Ellen Bergström

Därför tror följarna att Ellen Bergström och Niclas Lij har separerat

Ska Ellen Bergström och Niclas Lij gå skilda vägar? Efter antydanden om ett eget hus är följarna förbryllade.


Skådespelaren och influencern Ellen Bergström, 31, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 36, har varit ett par sedan ungefär fem år tillbaka. Tillsammans har de den snart 2-åriga dottern Elsy

Nu har det ryktats om att paret ska gå skilda vägar efter att följare reagerat på Ellen Bergströms uppdateringar på Instagram. 

Ellen Bergström skulle köpa eget hus

Ellen Bergström la ut händelser på sin Instagram som antydde att hon skulle gå sin egen väg. 

Uppdateringarna signalerade om en stor förändring för familjen – Ellen hade nämligen för avsikt att köpa ett eget hus. Hon berättade även för sina följare att hon tog sig en ensamlunch innan kontraktsskrivningen för huset i fråga. 

Ellen Bergström skulle köpa ett eget hus utan pojkvännen Niclas Lij. Foto: Stella Pictures

Nu berättar Ellen Bergström den verkliga anledningen

Det visar sig att det inte var mer dramatiskt än att Ellen Bergström skulle införskaffa ett sommarhus. 

I ytterligare en Instagram-händelse demolerar hon ryktena och förtydligar att paret inte har planer på att göra slut, utan att hon bara ville köpa en egen stuga. “Det är en dröm för mig att äga ett litet hus helt själv” skriver hon. 

Hon berättar vidare att Niclas Lij redan äger en sommarstuga i Stockholm, men att paret nu kommer ha en till i Läppe, utanför Vingåker.

I ett Instagram-inlägg bekräftar Ellen Bergström att hon nu är är ägare till en sommarstuga, efter vad som verkar ha blivit en lyckad affär med medieprofilen och numera mäklaren Samir Badran

Grattis till den nya sommarstugan Ellen!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!