Edvin Törnblom är upprörd över fölräldrarnas äckliga vanor.
Edvin Törnblom är upprörd över fölräldrarnas äckliga vanor. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Edvin Törnblom

Därför rasar Edvin Törnblom mot sin pappa: "Vidrigt"

Edvin Törnblom är upprörd över föräldrarnas speciella vanor – mat, bajs och kiss.


Medieprofilen Edvin Törnblom, 25,  bor hos sina föräldrar tills han får tillträde till sin nya lägenhet.

Att flytta hem till sina föräldrar igen är för många inte en dans på rosor och detsamma verkar gälla för Edvin Törnblom. I veckans avsnitt av podcasten “Ursäkta” som han driver tillsammans med komikern Johanna Nordström, 26, rasar Edvin mot sina föräldrar.

“Man är psykiskt sjuk om man äter…”

Edvin Törnblom berättar för en chockerad Johanna Nordström att föräldrarna köpt hem kalvsylta till middag. 

Edvin menar att det är mat som man är “psykiskt sjuk om man äter” och att man bör “skjutas i huvudet” om man ens tittar på rätten på ett julbord. 

– Det ser ut som mosad hjärna, utropar han upprört. 

Han berättar att han blev så arg att han lämnade huset.

“Det är bara män”

Men dramatiken slutar inte där. Tidigare har duon pratat om hur Edvin Törnblom fann ris i toaletten som pappan hade spolat ner. Nu har han gjort ännu ett märkligt fynd i porslinstronen: En semla.

Edvins teori var att fadern försöker överträffa sig själv sen sist och att det var ett skämt, vilket gjorde honom så arg att han inte ens ville nämna företeelsen för föräldrarna. Men när duon ringer upp Edvins pappa dementerar han gissningen och säger att det var på allvar.

Och varför? Jo:

– För att det inte ska ligga och surna och lukta pyton, kommer det till svar från pappa Törnblom. 

Det är bara män som spolar ner grejer i toaletterna, konstaterar Edvin Törnblom upprört.

När de ringer upp Edvins mamma låter det sannerligen inte som att hon backar sin mans beteende:  

– Jag tycker att det är asäckligt och det har jag tyckt i hela mitt liv, instämmer hon.

Mat bland bajs och kiss

Edvin Törnblom menar att pappans speciella vana har fått honom att inte kunna äta de livsmedel han behövt bevittna på det viset. Det blir alltså inget mer ris och ingen semla på fettisdagen för Edvin.

– Att se mat som man ska tycka är gott där bajs och kiss i vanliga fall ligger, man vill inte se det, säger han i podden. 

Foto: Stella Pictures

Är det lagligt?

När Edvin Törnblom undrar om det ens är lagligt att spola ner matrester i toaletten skrattar pappan och säger att det var det dummaste han hört och att det självklart är lagligt.

Stockholms vattenverk uppmanar dock till att inte spola ner sådant som inte ska vara i toaletten eftersom det kan bli stopp i avloppet eller ledningssystemet. Det rekommenderas alltså inte att ta efter denna vana!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

1 timme sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

2 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

3 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.