Julia Franzén och Bingo Rimérs barnplaner: "När vi får barn får de.."
Julia Franzén och Bingo Rimérs barnplaner: "När vi får barn får de.." - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Larsa Norman/Stella Pictures

Julia Franzén och Bingo Rimérs nya barnplaner: "När vi får barn får de.."

Via en frågestund öppnar nu Julia Franzén upp sig när hon svarar på följarnas nyfikna frågor och avslöjar nya barnplaner med Bingo Rimér.


Kärlekslyckan mellan fotografen Bingo Rimér, 46, och realitystjärnan och influencern Julia Franzén, 31, har fullkomligt exploderat på sociala medier de senaste dagarna.

Efter att det återförenade paret blev tillsammans igen har uppdateringar från deras umgänge flödat in på sociala medier. 

I dagarna manifisterade Bingo bland annat sin kärlek för Julia på ett minst sagt permanent vis.. Nämligen en tatuering med hennes namn bland de överstrukna exen – något som Nyheter24 då skrev om

Julia Franzén och Bingo Rimérs barnplaner

Bildkälla: Instagram

Via en frågestund öppnar nu Julia upp sig när hon svarar på följarnas nyfikna frågor och avslöjar parets barnplaner. 

När en följare frågar om Bingo, som innan inte velat ha fler barn, ändrat sig förklarar Julia att han nu vill ha barn med henne. 

Hon förklarar att hon själv vill ha barn och att en anledning till att det tog slut tidigare var för att Bingo inte kände samma. 

"Det kommer blir världens blondaste, gladaste barn med utstående tänder (både har haft tandställning haha)" skriver Julia på Instagram Story. 

Barnplanerna i Marbella

Bingo flyttar inte med till Marbella. Foto: Stella Pictures

Julia har längre pratat om flytten till Marbella – vilket hon nu understryker inte kommer stoppas oavsett barnplanerna. 

Trots att Bingo inte flyttar med, och paret föredrar att vara särbos, avslöjar nu Julia att Bingo även köpt en lägenhet i Marbella som han kommer pendla till för att hälsa på de framtida barnen. 

"När vi får barn får de gå i skolan där och Bingo får va där så mycket som möjligt. Som en pilot eller sjöman." 

Bildkälla: Instagram


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!